Ο Nicholas Latifi επιστρέφει στα... θρανία!

×

Μαρία Ανδρεάδη

Ο Nicholas Latifi μπορεί να αντικαταστάθηκε φέτος από τον Logan Sargeant στη Williams, ύστερα από μία σειρά κακών αγώνων, όμως ο Καναδός αποφάσισε να απομακρυνθεί από την αγωνιστική δράση και να επιστρέψει στα… θρανία! Μετά από απουσία σχεδόν ενός χρόνου, ο Latifi ανάρτησε στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία ενημέρωση για τη ζωή του.

Nicholas Latifi

«Γνωρίζοντας ότι δεν θα ήμουν πίσω από το τιμόνι ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου φέτος, προφανώς ξεκίνησα να σκέφτομαι ποιο θα μπορούσε να είναι το επόμενο για εμένα, είτε αυτό περιλάμβανε αγώνες είτε ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό,» είπε. «Αποφάσισα ότι για το άμεσο μέλλον, ήθελα να αφιερώσω λίγο χρόνο και να ακολουθήσω μια διαφορετική οδό, και να επικεντρωθώ σε άλλο μονοπάτι.»

«Μεγαλώνοντας, είχα πάντα έντονο ενδιαφέρον για τον κόσμο των επιχειρήσεων και πάντα έλεγα ότι ήταν κάτι που θα είχα σπουδάσει στο πανεπιστήμιο αν δεν είχα ακολουθήσει την αγωνιστική διαδρομή,» εξήγησε. Υπενθυμίζουμε ότι ο Καναδός είναι, άλλωστε, γόνος επιχειρηματιών.

«Έχοντας αυτό κατά νου, και γνωρίζοντας ότι μπορεί να κάνω ένα διάλειμμα από τους αγώνες, αποφάσισα ότι θέλω να κάνω ένα μεταπτυχιακό και να επικεντρωθώ σε κάτι που θα μεταμορφώσει την επόμενη φάση της ζωής μου.»

«Μετά από μια περιπέτεια πέντε μηνών από την έναρξη της διαδικασίας, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι η υποψηφιότητά μου έγινε δεκτή για μια θέση στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο London Business School (LBS), το οποίο θα ξεκινήσω τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους,» συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.