Nyck de Vries: Παραδέχεται ότι «πονάει» η απομάκρυνση από τη Formula 1

×

Μαρία Ανδρεάδη

Ο Nyck de Vries μίλησε δημόσια για πρώτη φορά μετά την απομάκρυνση του από την AlphaTauri και την αντικατάστασή του από τον Daniel Ricciardo. Ο Ολλανδός έχασε τη θέση του στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού ύστερα από 10 μόλις αγώνες.

Nyck de Vries

«Μετά τα πρόσφατα γεγονότα, αποφάσισα να δώσω λίγο χρόνο στον εαυτό μου, μακριά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και θα το συνεχίσω,» δημοσίευσε στους προσωπικούς του λογαριασμούς.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Red Bull και τη Scuderia AlphaTauri για την ευκαιρία να ζήσω το όνειρό μου,» πρόσθεσε. «Φυσικά πονάει το ότι η ευκαιρία στην F1 που ονειρευόμουν τόσο καιρό, έληξε τόσο νωρίς.»

«Αλλά η ζωή δεν είναι προορισμός, είναι ένα ταξίδι, και μερικές φορές πρέπει να πάρεις τον δύσκολο δρόμο για να φτάσεις εκεί που θέλεις. Είμαι ευγνώμων για τις προνομιούχες ζωές μας, είμαι περήφανος για την περιπέτειά μας και για την οικογένειά μου. Αυτή είναι απλώς μία ακόμη εμπειρία, προχωράμε μπροστά κι ανυπομονούμε για το επόμενο κεφάλαιο.»

«Σας ευχαριστώ όλους για τα ευγενικά κι ενθαρρυντικά μηνύματά σας την περασμένη εβδομάδα. Είναι συγκινητικό να αισθάνομαι την υποστήριξή σας,» ολοκλήρωσε.

View this post on Instagram

A post shared by Nyck De Vries (@nyckdevries)