Russell: «Θα συνεχίσει να παλεύει στην κορυφή η McLaren»

×

Γιώργος Ανανίδας

Την πεποίθηση πως η McLaren μπορεί να συνεχίσει να παλεύει για βάθρα και νίκες για το υπόλοιπο του 2023, εξέφρασε ο οδηγός της Mercedes, George Russell.

George Russell

Αφότου οι Lando Norris και Oscar Piastri κατετάγησαν στις θέσεις 2 και 3, αντίστοιχα για το Grand Prix Μεγάλης Βρετανίας, ο Russell προέβλεψε σωστά, λέγοντας πως οι δύο McLaren θα έχουν και καλό ρυθμό αγώνα. Όπερ και εγένετο, καθώς η βρετανική ομάδα ήταν ταχύτατη στο Σίλβερστον και πήρε ένα βάθρο και ατυχώς μία 4η θέση.

Ο Βρετανός οδηγός της Mercedes, τόνισε πως η McLaren είχε ήδη επιδείξει εκπληκτικό ρυθμό και ταχύτητα στον προηγούμενο αγώνα στην Αυστρία. Ταυτόχρονα, παραδέχτηκε πως τα «ασημί βέλη» πρέπει να βρουν άμεσα απόδοση, εάν θέλουν να έχουν παρόμοια κατάληξη.

«Δεν βλέπω τον λόγο για να μη συνεχίσουν να παλεύουν στην κορυφή. Από το Red Bull Ring, ήρθαμε στο Σίλβερστον, δύο εντελώς διαφορετικές πίστες. Και ήταν ένα βήμα μπροστά μας και στις δύο περιπτώσεις» δήλωσε αρχικά ο Russell.

«Δεν ξέρω πως βρήκαν τόση απόδοση. Έχω μείνει έκπληκτος. Δεν δίνουμε κανονικά τόση προσοχή στους αντιπάλους μας, πρέπει να επικεντρωθούμε στους εαυτούς μας» τόνισε ο 25χρονος Βρετανός, συνεχίζοντας:

«Ναι, μας εμπνέει αυτό που κάνουν, το γεγονός πως είναι δυνατόν. Αλλά πρέπει κι εμείς από τη μεριά μας να ανέβουμε επίπεδο και να βρούμε περισσότερη απόδοση και γρήγορα» είπε κλείνοντας ο οδηγός της Mercedes, δίνοντας το έναυσμα στην ομάδα του Μπράκλεϊ.