Oscar Piastri: «Ήταν ένα τεράστιο τριήμερο για την ομάδα»

×

Μαρία Ανδρεάδη

Ο Oscar Piastri απόλαυσε το καλύτερο τριήμερο στην καριέρα του στη Formula 1. Το Silverstone πρόσφερε θέαμα στο κοινό και οι οδηγοί φάνηκαν να το διασκεδάζουν. Ο νεαρός Αυστραλός εκκίνησε τρίτος και τελικά τερμάτισε τέταρτος στον αγώνα, με τον teammate του, Lando Norris, να ανεβαίνει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Oscar Piastri

«Είναι ένα διαφορετικό συναίσθημα να απογοητεύεσαι με την τέταρτη θέση!» είπε ο Piastri μετά την καρό σημαία. «Κάναμε έναν καλό αγώνα, τον εκτελέσαμε πολύ σωστά. Ήμασταν απλώς πολύ άτυχοι με τη χρονική στιγμή που ήρθε το αυτοκίνητο ασφαλείας. Νομίζω ότι κάναμε όσα μπορούσαμε.»

«Ήταν ένα τεράστιο τριήμερο για την ομάδα. Δεν μπορώ να τους ευχαριστήσω αρκετά για όσα έχουν καταφέρει σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα,» εξέφρασε ο Αυστραλός. «Ανυπομονώ για περισσότερα και ελπίζω να παραμείνουμε σε αυτό το σημείο για το υπόλοιπο της χρονιάς.»

Το εκπληκτικό αυτό 2-4 της McLaren, σε συνδυασμό με την απογοητευτική διπλή εγκατάλειψη της Alpine, ανέβασε τη βρετανική ομάδα μέχρι την 5η θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών, που συγκεντρώνει πλέον 59 βαθμούς.