Ο Hamilton έμεινε έκπληκτος από το αποτέλεσμα της Mercedes στην Αυστρία

×

Γιώργος Ανανίδας

Καμία απάντηση δεν είχε ο Lewis Hamilton, όταν ρωτήθηκε για τις δυσκολίες που πέρασε η Mercedes στο Grand Prix της Αυστρίας. Μάλιστα, ο Βρετανός δήλωσε πως είναι έκπληκτος από αυτό το γεγονός.

Lewis Hamilton

Μετά τις μεγάλες αναβαθμίσεις στο Μονακό, η Mercedes έδειχνε να έχει χαράξει μία πορεία προς τα πάνω. Πήρε διπλό βάθρο στο Grand Prix της Ισπανίας και ακόμα ένα με τον Hamilton στον Καναδά.

Δύο εβδομάδες όμως μετά το υπερατλαντικό ταξίδι, τα «ασημί βέλη» δέχθηκαν ένα σοβαρό πισωγύρισμα στην Αυστρία, με τον Hamilton και τον George Russell να τερματίζουν στην 8η και στην 7η θέση, αντίστοιχα.

Ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής, δήλωσε πως οι δυσκολίες της ομάδας του στο «Red Bull Ring» ήταν «μεγάλη έκπληξη», μετά την πρόσφατη αναπτέρωσή της. Η W14, σύμφωνα με τον Βρετανό, ήταν χειρότερη οδηγικά από τους προηγούμενους δύο γύρους.

«Σίγουρα δεν περίμενα να είμαστε τόσο κακοί σήμερα. Δεν έχω απάντηση στον λόγο που αυτό συνέβη, ειλικρινά. Είναι σίγουρα μεγάλη έκπληξη, όμως η αίσθηση που είχα του μονοθεσίου, ήταν η ίδια με αυτήν που είχα πέρυσι όλη τη χρονιά. Από αυτή την άποψη, δεν είναι τόσο μεγάλη έκπληξη το αποτέλεσμα» δήλωσε απογοητευμένος ο Lewis Hamilton.

«Το μονοθέσιο ήταν διαφορετικό συγκριτικά με τους προηγούμενους δύο αγώνες. Στους δύο τελευταίους αγώνες, ήμασταν πολύ πολύ καλύτεροι από σήμερα» τόνισε ο 38χρονος Βρετανός του οποίου το συμβόλαιο στη Mercedes, ακόμα εκκρεμεί