GP Αυστρίας: Αποστολή στο Red Bull Ring, για ένα συναρπαστικό τριήμερο!

×

Μαρία Ανδρεάδη

Το Red Bull Ring ετοιμάζεται να υποδεχθεί ένα από τα πιο συναρπαστικά αγωνιστικά τριήμερα της σεζόν, το Grand Prix της Αυστρίας! Θα είναι το δεύτερο τριήμερο μέχρι στιγμής φέτος που θα φιλοξενήσει αγώνα sprint, και, συνεπώς, το νεοσύστατο sprint shootout.

GP ΑΥΣΤΡΙΑΣ

Το Σάββατο, οι οδηγοί θα κληθούν να καλύψουν 24 γύρους, στην πίστα 4.318 μέτρων, για να εξασφαλίσουν μερικούς πολυπόθητους επιπλέον βαθμούς. Την Κυριακή, προβλέπεται η ολοκλήρωση 71 γύρων, για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

GP ΑΥΣΤΡΙΑΣ

Σαφώς, είναι αγώνας εντός έδρας για την απόλυτη κυρίαρχο φέτος Red Bull Racing, καθώς η Αυστρία θα φιλοξενήσει τον 36ο αγώνα στην ιστορία της. Η πίστα διαθέτει μόλις 10 στροφές, λιγότερες από οποιαδήποτε άλλη πίστα στο πρόγραμμα φέτος.

GP ΑΥΣΤΡΙΑΣ

Ο Max Verstappen έχει κερδίσει τρεις φορές εκεί, όσες και ο παλαίμαχος Alain Prost. Θα μπορέσει, άραγε, να εξασφαλίσει μία ακόμη νίκη και να σπάσει το ρεκόρ του Γάλλου θρύλου;

Ως προς τις ομάδες, η Ferrari και η McLaren είναι εκείνες με τις περισσότερες νίκες σε αυστριακό έδαφος, έχοντας επτά έκαστη. Ακολουθεί η Mercedes, με έξι νίκες.

GP ΑΥΣΤΡΙΑΣ

Η Red Bull Racing επιστρέφει στην πατρίδα της, όντας πρωταθλήτρια κατασκευαστών, και κατέχοντας το προβάδισμα φέτος. Πίσω της, η μάχη συνεχίζεται μεταξύ Mercedes και Aston Martin για τη δεύτερη θέση, ενόψει νέων αναβαθμίσεων.

Όλη η αγωνιστική δράση θα είναι διαθέσιμη μέσω ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+, με τους απεσταλμένους Τάκη Πουρναράκη και Πάνο Σεϊτανίδη να μεταδίδουν τον παλμό απευθείας από την πίστα του Red Bull Ring.