Αισιόδοξος για περαιτέρω βελτίωση στην Αυστρία, ο Wolff

×

Γιώργος Ανανίδας

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Toto Wolff ενόψει του Grand Prix της Αυστρίας, με τον επικεφαλής της Mercedes να δηλώνει πως η W14 θα συνεχίζει να προοδεύει αυτό το τριήμερο.

Toto Wolff

Από όταν η γερμανική ομάδα άλλαξε φιλοσοφία στο μονοθέσιό της και έφερε σημαντικές αναβαθμίσεις στο Μονακό, τα «ασημί βέλη» έχουν πάρει διπλό βάθρο στο ισπανικό Grand Prix και ο Lewis Hamilton τερμάτισε τρίτος στο Grand Prix του Καναδά.

Στη Mercedes, δεν περίμεναν να είναι τόσο ανταγωνιστικοί στον Καναδά, ελέω των στροφών χαμηλής ταχύτητας της πίστας «Gilles Villeneuve». Οι στροφές με χαμηλή ταχύτητα δεν ταιριάζουν στην W14 γενικά, εξαιτίας της έλλειψης πρόσφυσης από την οποία πάσχει στο πίσω μέρος του μονοθεσίου.

Οι πρώην παγκόσμιοι πρωταθλητές, θα παρουσιάσουν ακόμα μεγαλύτερες αναβαθμίσεις, σύμφωνα με τον Toto Wolff, το επόμενο τριήμερο στο βρετανικό Grand Prix. Ωστόσο, ο Αυστριακός αγωνιστικός διευθυντής ευελπιστεί πως η ομάδα του θα δείξει βελτίωση από την Αυστρία κιόλας, καθώς προσδοκούν να ξαναγίνουν σύντομα οι άμεσοι ανταγωνιστές της Red Bull Racing.

«Πήραμε πολλά θετικά από τον αγώνα στον Καναδά. Παρόλο που δεν τερμάτισαν και τα δύο μονοθέσιο, το βάθρο ήταν ένα δυνατό αποτέλεσμα και πήραμε ενθαρρυντικά δείγματα από το ανανεωμένο μας πακέτο αναβαθμίσεων» δήλωσε για το Grand Prix του Καναδά ο Wolff.

«Ένας γύρο στο Σπίλμπεργκ, είναι μικρός και μοιάζει εύκολος στα χαρτιά. Πολλές μεγάλες ευθείες που “σπάνε” από πληθώρα στροφών χαμηλών, μεσαίων και υψηλών ταχυτήτων. Όμως, είναι πρόκληση ένας γύρος εκεί να τον βγάλεις σωστά» τόνισε ο επικεφαλής της Mercedes, μιλώντας για το «Red Bull Ring»

«Είναι μία πίστα, όπου η W14 λογικά θα αποδώσει καλύτερα από ότι στον Καναδά, αλλά δεν παίρνουμε τίποτα ως δεδομένο. Όπως πάντα, θα δουλέψουμε σκληρά, για να πάρουμε το μέγιστο δυνατό της απόδοσης και να φέρουμε δυνατά αποτελέσματα» δήλωσε με αυτοπεποίθηση ο Toto Wolff.