Christian Horner για Sergio Perez: «Πρέπει να τον στηρίξουμε»

×

Μαρία Ανδρεάδη

Καθώς η Red Bull Racing κυριαρχεί φέτος, με τον Max Verstappen να βρίσκεται σταθερά στην κορυφή, ο Sergio Perez φαίνεται να δυσκολεύεται ολοένα και περισσότερο. Ο Μεξικανός έχει αποκλειστεί στο Q2 τρεις συνεχόμενες φορές, καταφέρνοντας στους δύο τελευταίους αγώνες, ωστόσο, να τερματίσει εντός της βαθμολογούμενης δεκάδας.

Christian Horner

Ο αρχηγός της ομάδας, Christian Horner, πιστεύει ότι ο Perez έχει δεχθεί ένα πλήγμα στην αυτοπεποίθησή του. «Νομίζω ότι χρειάζεται ένα καλό τριήμερο για να ανέβει η αυτοπεποίθησή του,» είπε χαρακτηριστικά.

«Νομίζω ότι είχε τρία δύσκολα τριήμερα, τρία δύσκολα Σάββατα, κι αυτό τον έφερε σε μειονεκτική θέση τις Κυριακές. Έχουμε δει πόσο ικανός είναι ο Checo, πριν από έναν ή δύο μήνες. Νομίζω ότι χρειάζεται ένα δυνατό τριήμερο για να ξαναβρεί αυτήν την αυτοπεποίθηση και τότε είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψει,» δήλωσε ο Βρετανός.

Έτσι, ο Horner υποσχέθηκε ότι θα στηρίξουν τον οδηγό τους όσο το δυνατόν περισσότερο. «Είναι δεύτερος στο πρωτάθλημα τώρα. Είναι ο μόνος οδηγός που έχει κερδίσει δύο αγώνες, εκτός του Max. Οπότε ναι, πρέπει να τον στηρίξουμε αυτήν την περίοδο και είμαι σίγουρος ότι θα ξαναβρεί τη φόρμα του,» κατέληξε.