Ο Hamilton πιστεύει ότι ο Verstappen θα καταρρίψει τα ρεκόρ του

×

Μαρία Ανδρεάδη

Η κυριαρχία της Red Bull Racing και του Max Verstappen τα τελευταία δύο χρόνια δείχνει ότι μία νέα εποχή έχει έρθει στη Formula 1. Ο Ολλανδός, που έχει ήδη στο βιογραφικό του δύο παγκόσμιους τίτλους, στοχεύει σταθερά στον τρίτο. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, μάλιστα, κατάφερε να ισοφαρίσει τις 41 νίκες του Ayrton Senna.

Lewis Hamilton

Ανακαλώντας τα χρόνια της δικής του κυριαρχίας, ο Lewis Hamilton πιστεύει ότι τα ρεκόρ που έχει ο ίδιος στην κατοχή του θα καταρριφθούν από τον Verstappen, χαρακτηρίζοντας την καριέρα του ως «καταπληκτική». Ο Βρετανός παραδέχθηκε ότι «ο Max κάνει μία εκπληκτική δουλειά».

«Έχει μία καταπληκτική καριέρα μέχρι στιγμής,» είπε χαρακτηριστικά. «Έχει μία πολύ μεγάλη καριέρα μπροστά του, οπότε σίγουρα μπορεί να ξεπεράσει τα δικά μου ρεκόρ. Στην τελική, τα ρεκόρ υπάρχουν για να σπάνε. Κι έχει μία εκπληκτική ομάδα.»

Ο Verstappen βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος οδηγών, έχοντας κερδίσει 6 από τους 8 πραγματοποιηθέντες αγώνες της σεζόν κι έχοντας συγκεντρώσει 195 βαθμούς. Ο Hamilton βρίσκεται στην τέταρτη θέση, με 102 βαθμούς.