Carlos Sainz: «Δείξαμε τον πραγματικό μας ρυθμό»

×

Μαρία Ανδρεάδη

Το Grand Prix του Καναδά ήταν ένα προσοδοφόρο για τη Ferrari, καθώς οι Charles Leclerc και Carlos Sainz μπόρεσαν να τερματίσουν στην 4η και 5η θέση, έχοντας εκκινήσει από τη 10η και 11η θέση, αντίστοιχα. Η ιταλική ομάδα κατάφερε να εκτελέσει άψογα στρατηγικές ενός pit stop, εξασφαλίζοντας πολύτιμους βαθμούς για το πρωτάθλημα κατασκευαστών.

Carlos Sainz

Ο Sainz φάνηκε ιδιαίτερα ευχαριστημένος από αυτήν την εξέλιξη. «Σήμερα μπορέσαμε να δείξουμε λίγο παραπάνω τον πραγματικό μας ρυθμό,» είπε ο Ισπανός. «Αισθάνομαι ότι θα το διασκεδάζαμε περισσότερο εκεί μπροστά εάν είχαμε εκκινήσει από υψηλότερες θέσεις.»

«Αξιοπρεπής ρυθμός και αξιοπρεπής στρατηγική,» κατονόμασε τους δύο βασικούς παράγοντες της επιτυχίας. «Ας δούμε πώς είναι οι πίστες υψηλότερης ταχύτητας, επιστρέφοντας στην Αυστρία και μετά στο Silverstone.»

Η Ferrari βρίσκεται ακόμη στην 4η θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών, με διαφορά 32 βαθμών από την τρίτη πλέον Aston Martin. Θα μπορέσει να εμπλακεί στη μάχη για τη δεύτερη θέση, μαζί με τη βρετανική ομάδα και τη Mercedes;