Υπερατλαντικό ταξίδι με προορισμό τον Καναδά!

×

Μαρία Ανδρεάδη

Ο Καναδάς ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τον όγδοο αγώνα της σεζόν! Οι οδηγοί θα κληθούν να πραγματοποιήσουν 70 γύρους στην πίστα 4.361 μέτρων του Μόντρεαλ, ενώ το τριήμερο προβλέπεται βροχερό.

FORMULA 1 - GP ΚΑΝΑΔΑ

Η McLaren είναι η ομάδα με τις περισσότερες pole positions και νίκες στη συγκεκριμένη πίστα, κατέχοντας 11 και 13, αντίστοιχα. Ο Lewis Hamilton, πάντως, είναι ο οδηγός με τις περισσότερες νίκες, έχοντας ανέβει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου 7 φορές.

FORMULA 1 - GP ΚΑΝΑΔΑ

Ο Max Verstappen θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει την 25η του pole position και ο Charles Leclerc την 20η του. Εάν ο Sergio Perez σημειώσει το πρώτο ή το δεύτερο ταχύτερο πέρασμα στις κατατακτήριες δοκιμές, τότε θα είναι η 10η φορά στην καριέρα του που θα βρεθεί στην πρώτη σειρά της εκκίνησης.

FORMULA 1 - GP ΚΑΝΑΔΑ

Την ίδια ώρα, η Red Bull Racing μπορεί να διεκδικήσει την 100η της νίκη, ενώ βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος κατασκευαστών, με 287 βαθμούς συνολικά. Στη δεύτερη θέση ανέβηκε η Mercedes, με 152 βαθμούς, αφήνοντας πίσω της την Aston Martin, που υπολείπεται 18 βαθμών.

FORMULA 1 - GP ΚΑΝΑΔΑ

Όλη η αγωνιστική δράση θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ANT1 και το ΑΝΤ1+.