George Russell για Max Verstappen: «Λιγότερο επιθετικός από ποτέ»

×

Μαρία Ανδρεάδη

Καθώς ο Max Verstappen οδεύει προς τον παγκόσμιο τίτλο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο ανταγωνισμός για την κορυφή είναι σχεδόν ανύπαρκτος. Σύμφωνα με τον George Russell, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Ολλανδός είναι «λιγότερο επιθετικός» φέτος. Παρόλα αυτά, η Mercedes έδειξε μερικά θετικά δείγματα στην απόδοσή της, φέρνοντας νέες αναβαθμίσεις. 

George Russell

«Νομίζω ότι όλοι γνωριζόμαστε καλά. Ξέρουμε το στυλ οδήγησης του καθενός και τα ρίσκα που παίρνουμε,» εξήγησε ο Βρετανός. «Γνωριζόμαστε, οπότε αυτό ίσως συμβάλλει στο πώς αγωνιζόμαστε μεταξύ μας.»

«Όταν παλεύεις για ένα πρωτάθλημα, μάχεσαι διαφορετικά, και τώρα ο Max είναι ίσως λιγότερο επιθετικός από ποτέ, επειδή δε βρίσκεται σε μία θέση που χρειάζεται να είναι επιθετικός,» συνέχισε. «Μπορεί να χάσει μία θέση και γνωρίζει ότι θα την πάρει πίσω αργότερα.»

Ο Ολλανδός καταφθάνει στον όγδοο αγώνα της σεζόν κατέχοντας 170 βαθμούς, με τον teammate του, Sergio Perez, να βρίσκεται στη δεύτερη θέση, με 117 βαθμούς. Και καθώς οι ελπίδες για μία εσωτερική μάχη στη Red Bull Racing φαίνονται μειωμένες, η μάχη για τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών μεταξύ Mercedes και Aston Martin μόλις ξεκίνησε.