Leclerc: «Θα ήθελα πολύ να τρέξω στο Λε Μαν»

×

Γιώργος Ανανίδας

Ο αστέρας της Formula 1, Charles Leclerc αποκάλυψε πως θα ήθελε σαν τρελός να τρέξει στον αγώνα αντοχής «24 ώρες Λε Μαν». Η δήλωσή του, ήρθε αμέσως μετά τον ιστορικό θρίαμβο της Ferrari την Κυριακή (11/6), 58 χρόνια μετά την τελευταία φορά που έφτασε σε αυτό το επίτευγμα.

Charles Leclerc

Ο Leclerc μετράει πέντε νίκες σε Grand Prix με το αλογάκι της Ferrari στο στήθος και δήλωσε παρών στο «Circuit de la Sarthe», την ώρα που η Ferrari έπαιρνε την πρώτη της νίκη εκεί από το μακρινό 1965.

Όταν ο Μονεγάσκος ρωτήθηκε αν θα ήθελε να τρέξει με μία Ferrari στο Λε Μαν στο μέλλον, απάντησε: «Γιατί όχι; Θα το ήθελα πάρα πολύ, είναι ένα εκπληκτικό event».

«Σίγουρα, κάποια στιγμή στη ζωή μου θέλω να πραγματοποιήσω αυτή μου τη θέληση, αλλά δεν ξέρω πότε θα γίνει» δήλωσε ο οδηγός της Formula 1.

Ο Leclerc απόλαυσε την ιστορική αυτή νίκη από τις εξέδρες, την ώρα που η Ferrari επέστρεφε στην κορυφαία κατηγορία του Λε Μαν για πρώτη φορά από το 1973. Η διαφορά είναι πως τότε είχε πάρει την Pole Position, αλλά είχε τερματίσει δεύτερη.