Αφήνει το ενδεχόμενο της Ferrari ανοιχτό ο Verstappen

×

Γιώργος Ανανίδας

Τίποτα δεν αποκλείει για το μέλλον του ο Max Verstappen, με τον Ολλανδό να μην είναι αρνητικός σε μία κίνηση μελλοντικά στη Ferrari. Θα χρειαστεί ωστόσο στο Μαρανέλο να φτιάξουν το «ταχύτερο μονοθέσιο» του grid για να έχουν πιθανότητες να αποσπάσουν την υπογραφή του παγκόσμιου πρωταθλητή.

Max Verstappen

Οι επαναλαμβανόμενες δηλώσεις του Verstappen ότι θα αποσυρθεί από τη Formula 1 στο τέλος του 2028, τότε δηλαδή που λήγει το συμβόλαιό του με τη Red Bull Racing, έχουν κάνει την κοινότητα του σπορ να αναρωτιέται τι τροπή θα πάρει η καριέρα του Ολλανδού, πριν αποσυρθεί.

Ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής, είναι αναμφίβολα ο αστέρας της F1, πάνω στον οποίο η Red Bull θα συνεχίσει να «χτίζει» για τα επόμενα χρόνια. Όμως, υπάρχει περίπτωση να τον δελεάσει μία αλλαγή σκηνικού και μία διαφορετική πρόκληση, πριν αποχωρήσει για άλλες περιπέτειες;

«Άνθρωποι συνεχώς με ρωτούν αν ονειρεύομαι κάποια άλλη ομάδα. Το ξέρω πως η Ferrari έχει μεγάλη ιστορία στη Formula 1 και είναι μία εκπληκτική ομάδα να εκπροσωπείς. Αλλά πάντα έλεγα στον εαυτό μου πως θέλω να είμαι στο ταχύτερο μονοθέσιο» τόνισε αρχικά ο Verstappen.

«Έπρεπε να περιμένω μερικά χρόνια, για να είμαι στο ταχύτερο μονοθέσιο και τώρα που το έχουμε, είναι ένα απίστευτο συναίσθημα. Σε αυτό το στάδιο που βρίσκομαι, αν τύχει να αλλάξω ομάδα, έτυχε. Όμως, είμαι πολύ χαρούμενος εδώ και εγώ προσωπικά, δεν έχω την επιθυμία να τρέξω για μία συγκεκριμένη ομάδα πάση θυσία, όχι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο οδηγός της Red Bull Racing.