Ο Nico Hulkenberg ζητά «ισορροπία» μεταξύ των κατατακτήριων και του αγώνα

×

Μαρία Ανδρεάδη

Ο Nico Hulkenberg της Haas επέδειξε έναν σχετικά γρήγορο ρυθμό στην Ισπανία, καθώς έκανε το 9ο ταχύτερο πέρασμα στις κατατακτήριες δοκιμές κι εκκίνησε από την 8η θέση, λόγω της ποινής του Pierre Gasly. Παρόλο που κατάφερε να διατηρήσει τη θέση του στους πρώτους γύρους του αγώνα, τερμάτισε τελικά 15ος. Μονάχα εκείνος και ο teammate του, Kevin Magnussen, έκαναν τρία pit stops, χάνοντας σαφώς σημαντικό έδαφος στην κατάταξη.

Nico Hulkenberg

Για αυτό, ο Γερμανός οδηγός πιστεύει ότι η ομάδα πρέπει να επικεντρωθεί περισσότερο στη βελτίωση του ρυθμού αγώνα και όχι στον ρυθμό σε έναν μόνο γύρο. «Αυτό είναι το χαρακτηριστικό που βλέπουμε μέχρι στιγμής φέτος,» είπε. «Πρέπει να βρούμε μία ισορροπία μεταξύ Σαββάτου και Κυριακής.»

«Προφανώς, ενώ είναι ωραίο να τα πηγαίνουμε πολύ καλά στις κατατακτήριες και να εγείρουμε τις προσδοκίες, είναι απογοητευτικό την Κυριακή όταν δυσκολευόμαστε και πρέπει να δίνουμε συνέχεια εξηγήσεις,» κατέληξε.

Η Haas βρίσκεται προς το παρόν στην 7η θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών, έχοντας 8 βαθμούς και ισοβαθμία με την Alfa Romeo.