Ο James Key σε ρόλο τεχνικού διευθυντή για την Alfa Romeo

×

Μαρία Ανδρεάδη

Η Alfa Romeo έχει ξεκινήσει μία σειρά εσωτερικών μεταρρυθμίσεων, ώστε να υποδεχθεί την Audi το 2026, με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Μία από αυτές ανακοινώθηκε το πρωί της Τετάρτης, με τον James Key να αναλαμβάνει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή, αντικαθιστώντας τον Jan Monchaux.

James Key

O Key αποχώρησε από τη McLaren νωρίτερα φέτος και θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα από την 1η Σεπτεμβρίου του 2023 και ύστερα. «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στο Χίνβιλ για να συνεργαστώ με παλιούς και νέους συναδέλφους στη Sauber,» δήλωσε.

Ο Βρετανός παραδέχθηκε ότι η ομάδα πρέπει να κοπιάσει πολύ το επόμενο διάστημα για να πετύχει την επιθυμητή πρόοδο. «Έχουμε έναν τεράστιο όγκο δουλειάς μπροστά μας, αλλά είμαι σίγουρος ότι κάθε μέλος της ομάδας μας στο Χίνβιλ θα έχει την αφοσίωση, την αποφασιστικότητα και τη δίψα για να μας φέρει στην κορυφή,» συνέχισε.

Δεν παρέλειψε, βεβαίως, να ευχαριστήσει τον Andreas Seidl για την εμπιστοσύνη που του έδειξε. Θα μπορούσε αυτό να είναι το μυστικό της επιτυχίας στην επάνοδο μίας ιστορικής ομάδας αλλά και μίας επερχόμενης συνεργασίας;