Συζήτησε με τον Wolff για νέο συμβόλαιο ο Hamilton

×

Γιώργος Ανανίδας

Η κατάσταση του συμβολαίου του Lewis Hamilton στη Mercedes, είναι ένα θέμα που «καίει» στα πάντοκ της Formula 1. Το συμβόλαιο του Βρετανού με τα «ασημί βέλη» λήγει στο τέλος του 2023, όμως την Κυριακή (4/6) μετά το Grand Prix της Ισπανίας, παραδέχτηκε πως θα βρεθεί τη Δευτέρα (5/6 - σήμερα) με τον επικεφαλής της ομάδας, Toto Wolff για διαπραγματεύσεις.

Lewis Hamilton

Οι διαπραγματεύσεις, φυσικά θα αφορούν το μέλλον του Hamilton στη Mercedes και την επέκταση της καριέρας του στη Formula 1. Οι φήμες έδειχναν απτόητες μία περίοδο και όλες έστελναν τον επτάκις παγκόσμιο πρωταθλητή στη Ferrari το 2024.

Και οι δύο πλευρές όμως, αρνήθηκαν ουκ ολίγες φορές τις όποιες υποθέσεις τον περασμένο μήνα και τώρα ο Hamilton διαπραγματεύεται επίσημα πια τους όρους του νέου του συμβολαίου.

«Δεν έχω υπογράψει τίποτα ακόμα, αλλά νομίζω ότι έχω μία συνάντηση με τον Toto αύριο (σ.σ. σήμερα), οπότε ελπίζω να τελειώσουμε την όποια εκκρεμότητα» αποκάλυψε ο Βρετανός οδηγός της Mercedes, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ισπανικό Grand Prix, στο οποίο τερμάτισε 2ος.

Όταν οι δημοσιογράφοι πίεσαν τον «Ham» να τους πληροφορήσει για τη «φύση» της συνάντησης αυτής, ο ίδιος είπε:

«Δεν το κρύβω. Έχουμε πραγματοποιήσει πολλές συναντήσεις και αυτή είναι ακόμα μία. Είδατε σήμερα την απόδοσή μου και πως δεν επηρεάζεται από αυτή την κατάσταση. Αλλά είναι κάτι που είναι πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Μόλις τελειώσει, θα μπορώ να συγκεντρωθώ περισσότερο και να αναλογιστώ το μέλλον» τα λόγια του 38χρονου πρωταθλητή.