George Russell: «Οι αναβαθμίσεις λειτούργησαν καλύτερα από όσο περιμέναμε»

×

Μαρία Ανδρεάδη

Το Grand Prix της Ισπανίας επεφύλασσε το καλύτερο αποτέλεσμα για τη Mercedes φέτος. Οι νέες αναβαθμίσεις τη W14 φάνηκαν να αποδίδουν, καθώς οι Lewis Hamilton και George Russell εξασφάλισαν το 2-3 για τη γερμανική ομάδα. Ο τελευταίος, μάλιστα, κατάφερε αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα, εκκινώντας από τη 12η θέση.

George Russell

«Πάντα ήμασταν δυνατοί στη Βαρκελώνη, αλλά οι αναβαθμίσεις λειτούργησαν καλύτερα από όσο περιμέναμε,» είπε ο νεαρός Βρετανός. «Αυτό είναι πολλά υποσχόμενο, χάρη στην τεράστια δουλειά όλων, επειδή μας ανταμείβει πραγματικά.»

Παρόλα αυτά, ο Russell παραδέχθηκε ότι είχε απογοητευτεί από τις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου. «Ήμουν πολύ απογοητευμένος από το αποτέλεσμα στις κατατακτήριες δοκιμές, αλλά αυτό είναι απόδειξη του ότι πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε,» συνέχισε.

«Σήμερα ήταν μία καινούρια μέρα, με νέες ευκαιρίες. Βγήκαμε εκεί έξω, πετύχαμε όλους τους στόχους, το μονοθέσιο ήταν γρήγορο, είχαμε καλές προσπεράσεις και έναν διασκεδαστικό αγώνα,» κατέληξε.

Μετά τον αγώνα στην Ισπανία, η Mercedes πήρε επίσημα το προβάδισμα έναντι της Aston Martin για τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, ανοίγοντας διαφορά 18 βαθμών.