Ο Lando Norris θεωρεί ότι η McLaren βασίζεται στην κρίση του

×

Μαρία Ανδρεάδη

Η McLaren είναι μία από τις ομάδες του φετινού grid που φαίνονται να αντιμετωπίζουν τις μεγαλύτερες δυσκολίες. Η βρετανική ομάδα πασχίζει να επιλύσει τα προβλήματα στην απόδοση, ώστε να καταφέρει να εμπλακεί άμεσα στη μάχη των μεσαίων θέσεων.

Lando Norris

Μετά την αποχώρηση του Daniel Ricciardo, η McLaren διαθέτει τον Lando Norris ως τον πιο έμπειρο οδηγό της ομάδας, αφού ο Oscar Piastri διανύει την πρώτη του σεζόν στο άθλημα. Για αυτό ο Βρετανός, θεωρεί ότι η ομάδα εμπιστεύεται την κρίση του περισσότερο από ποτέ.

«Δεν αλλάζουν πολλά πράγματα,» είπε ο Norris, σε σύγκριση με την περσινή χρονιά. «Ίσως βασίζονται λίγο περισσότερο σε εμένα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, για να δούμε την εξέλιξη από πέρσι σε φέτος.»

«Πέρα από αυτό, και οι δύο δίνουμε τις απόψεις μας σχετικά με το τι συμβαίνει στο μονοθέσιο και με το τι θέλουμε από το μονοθέσιο –οι οποίες συμπίπτουν σημαντικά,» εξήγησε.

Η McLaren προχωρά στον έκτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος, κατέχοντας την 5η θέση, με 14 βαθμούς, όσους ακριβώς διαθέτει και η Alpine.