Christian Horner: «Οι υπόλοιποι έχουν χάσει έδαφος»

×

Της Μαρίας Ανδρεάδη

Η κυριαρχία της Red Bull Racing φέτος είναι αδιαμφισβήτητη. Και στους πέντε αγώνες της σεζόν έχει βρεθεί στην κορυφή, ανοίγοντας ήδη διαφορά 122 βαθμών από τη δεύτερη Aston Martin. Η υψηλή αυτή απόδοση σαφώς ευχαριστεί την αυστριακή ομάδα, όμως παραξενεύει τον αρχηγό της, Christian Horner, ως προς την έλλειψη ρυθμού των υπολοίπων ομάδων.

Christian Horner

«Νομίζω ότι αυτό είναι το καλύτερο ξεκίνημα που είχαμε ποτέ,» είπε. «Νιώθω ότι έχουμε κάνει ένα καλό βήμα από την RB18 στην RB19, αλλά στα αναμενόμενα πλαίσια. Περισσότερο νομίζω ότι οι υπόλοιποι έχουν χάσει έδαφος.»

Παρόλα αυτά, ο Βρετανός πιστεύει ότι θα καταφέρουν να εξελίξουν σωστά τα μονοθέσιά τους και οι άλλες ομάδες. «Είμαι σίγουρος ότι δουλεύουν σκληρά για να το επιλύσουν. Οπότε μεγάλα οφέλη μπορούν να έρθουν γρήγορα.»

Δεν παρέλειψε, φυσικά, να ευχαριστήσει και τους δύο οδηγούς του, Max Verstappen και Sergio Perez, για τα αποτελέσματά τους μέχρι στιγμής. «Έχουμε ένα σπουδαίο μονοθέσιο, μια σπουδαία ομάδα και δύο σπουδαίους οδηγούς. Αλλά έχουμε μακρύ δρόμο μπροστά μας,» ολοκλήρωσε.