Ο Verstappen δεν ενοχλείται από τις αποδοκιμασίες στο Μαϊάμι

×

Της Μαρίας Ανδρεάδη

Ο Max Verstappen εντυπωσίασε με την επίδοσή του στον αγώνα της περασμένης Κυριακής στο Μαϊάμι καθώς «αναρριχήθηκε» από την 9η μέχρι την 1η θέση, αφήνοντας πίσω τον teammate του στην πορεία. Ο Sergio Perez, που είχε κερδίσει την pole position, δεν μπόρεσε να πάρει το προβάδισμα –στον αγώνα αλλά και το πρωτάθλημα οδηγών– από τον Ολλανδό.

Max Verstappen

Μετά το πέσιμο της καρό σημαίας, όμως, υπήρξαν κάποιοι θεατές που αποδοκίμασαν έντονα τον Verstappen, μέχρι και την τελετή απονομής των τρόπαιων. Παρόλα αυτά, ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής δε φάνηκε να ενοχλείται από αυτές τις αντιδράσεις. Αντιθέτως, τις θεωρεί φυσιολογικές.

«Είναι φυσιολογικό όταν κάποιος κερδίζει και δεν τους αρέσει ο νικητής,» είπε χαρακτηριστικά. «Δε με ενοχλεί καθόλου αυτό, εφόσον στέκομαι στην κορυφή. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα.»

«Παίρνω το τρόπαιο σπίτι μου, κι εκείνοι επιστρέφουν στα σπίτια τους και μπορούν να έχουν ένα καλό απόγευμα,» είπε ο Ολλανδός καυστικά. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Perez, ως Μεξικανός, έχει πολλούς θαυμαστές στις ΗΠΑ και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο αμερικανικό κοινό.