Toto Wolff: Στο «ραντάρ» της Mercedes ο Charles Leclerc

×

Της Μαρίας Ανδρεάδη

Τις τελευταίες εβδομάδες, φήμες θέλουν τον Charles Leclerc να συζητά με τη Mercedes για μία ενδεχόμενη μετακίνησή του, αντικαθιστώντας τον Lewis Hamilton, όταν ο Βρετανός αποσυρθεί από το άθλημα.

Toto Wolff

Στις συνεντεύξεις Τύπου του Μπακού, ο Μονεγάσκος αρνήθηκε οποιαδήποτε τέτοια πιθανότητα, επισημαίνοντας την πίστη του στη Ferrari. Ο αρχηγός της γερμανικής ομάδας, όμως, Toto Wolff παραδέχτηκε ότι δεν έχουν πραγματοποιηθεί κάποιες συζητήσεις… «ακόμη», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

«Ο Charles είναι ένας καταπληκτικός τύπος και, μακροπρόθεσμα στο μέλλον, χρειάζεσαι κάποιον μόνιμα στο “ραντάρ” σου. Και αυτό είναι σαφές,» είπε ο Αυστριακός. «Αλλά όχι για το σύντομο ή κοντινό μέλλον.»

«Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις ικανότητες του Charles,» πρόσθεσε. «Νομίζω ότι είναι 100% αφοσιωμένος και πιστός στη Ferrari με το συμβόλαιό του. Και με τον ίδιο τρόπο, είμαστε 100% αφοσιωμένοι στο να υπογράψουμε με τον Lewis.»

Η τρέχουσα συμφωνία του Leclerc με τη Ferrari περιλαμβάνει ένα συμβόλαιο που διαρκεί μέχρι το τέλος του 2024, ενώ ο Lewis Hamilton βρίσκεται στην τελευταία σεζόν του συμβολαίου του με τη Mercedes, εκτός εάν αποφασίσει να το ανανεώσει.