Hamilton: «Θα πάρει καιρό μέχρι να πιάσουμε τη Red Bull»

×

Του Γιώργου Ανανίδα

Συγκρατημένος εμφανίστηκε ο Lewis Hamilton με τη θετική εμφάνιση της Mercedes στην Αυστραλία, καθώς τόνισε πως «θα πάρει καιρό» να πιάσουν τη Red Bull Racing, καθώς το κυριαρχικό της μονοθέσιο θα συνεχίσει να εξελίσσεται.

Lewis Hamilton

Ο Βρετανός επέστησε την προσοχή της ομάδας του, καθώς οι παγκόσμιοι πρωταθλητές θα συνεχίσουν να βελτιώνουν την RB19 και να βρίσκουν ρυθμό σε σταθερή βάση. Επομένως, βλέπει ότι θα περάσει αρκετός χρόνος μέχρι να την φτάσουν, σίγουρα περισσότερος από αυτόν που ήλπιζαν.

«Γνωρίζω ότι μπορεί να μας πάρει καιρό να πιάσουμε ένα μονοθέσιο. Αν δείτε τη Red Bull, πιθανότατα θα συνεχίσει να εξελίσσεται» τόνισε αρχικά ο Hamilton.

«Παρότι κάποια μονοθέσια σταθεροποιούνται από θέμα απόδοσης, όταν φτάνεις ως ένα σημείο στη σεζόν, αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ίσως όμως και να μπορεί».

«Έχουν μία εξαιρετική ομάδα γύρω τους (στη Red Bull), οπότε είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουν να προσθέτουν κάθετη δύναμη. Εμείς πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα κάνουμε τις σωστές αλλαγές στο μονοθέσιο, ελπίζοντας πως ο στόχος μας δεν είναι τόσο μακριά και δε θα μας πάρει όλη τη σεζόν για να ελαττώσουμε την απόσταση που υπάρχει» ανέφερε ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής.