Christian Horner για Daniel Ricciardo: «Έχει αφοσιωθεί πλήρως»

×

Της Μαρίας Ανδρεάδη

Ο Daniel Ricciardo μπορεί να εκτελεί χρέη τρίτου οδηγού φέτος για τη Red Bull Racing, όμως ο Αυστραλός φαίνεται να προετοιμάζεται για την πλήρη επιστροφή του στο άθλημα. Ο αρχηγός της αυστριακής ομάδας, Christian Horner, μάλιστα, ανακοίνωσε ότι ο Ricciardo θα συμμετάσχει σε δοκιμές εξέλιξης φέτος.

Christian Horner

«Είναι σπουδαίο που φοράει πάλι μπλε κι επιστρέφει στην ομάδα,» είπε ο Βρετανός αρχηγός. «Έχει αφοσιωθεί πλήρως. Συμμετέχει σε όλες τις συναντήσεις, δουλεύει σκληρά στον προσομοιωτή, συνεισφέρει σε αγωνιστικό επίπεδο και στην εξέλιξη αυτού.»

Καθώς ο Αυστραλός δήλωσε ότι είναι έτοιμος για μια επιστροφή στο grid το 2024, ο Horner επισημαίνει την καλή του –πάντα– διάθεση και φυσική κατάσταση. «Ελπίζω ότι θα ανακαλύψει ξανά την αγάπη του για το άθλημα. Θα συμμετάσχει σε μερικές δοκιμές αργότερα φέτος και θα δούμε πώς θα πάει,» εξήγησε.

«Βρίσκεται σε καλή φόρμα. Διατήρησε μία καλή φυσική κατάσταση. Νομίζω ότι προπονήθηκε σκληρά και είναι έτοιμος για να αγωνιστεί, μόλις του δοθεί η ευκαιρία,» ολοκλήρωσε ο Horner.

Το ερώτημα που εγείρεται είναι το κατά πόσο και ποιες ομάδες θα ήταν διατεθειμένες να εντάξουν τον Ricciardo στο δυναμικό τους την ερχόμενη σεζόν.