Ο Alonso πιστεύει ότι είναι δυνατή η κατάκτηση ενός τρίτου τίτλου

×

Της Μαρίας Ανδρεάδη

Η Aston Martin έχει αποδείξει τη σαφώς βελτιωμένη ισχύ της, σε σχέση με την περσινή σεζόν, την ώρα που ο Fernando Alonso έχει ανέβει στο βάθρο τρεις συνεχόμενες φορές –και στους τρεις αγώνες που έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής φέτος.

FERNANDO ALONSO

Έχοντας ήδη δύο παγκόσμιους τίτλους στην κατοχή του, ο Ισπανός θεωρεί δυνατή την κατάκτηση ενός τρίτου. «Αυτός είναι ο σκοπός,» είπε χαρακτηριστικά. «Αλλά νομίζω ότι τώρα πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι. Ο στόχος για την ομάδα είναι να έχουμε απλώς μία καλή σεζόν. Δυσκολεύτηκαν πολύ το 2022.»

«Νομίζω ότι ο στόχος για το 2023 είναι να βελτιωθούμε, να κατανοήσουμε καλύτερα το μονοθέσιο, να ξεκινήσουμε ένα καινούριο εγχείρημα από το μηδέν, κι εκεί βρισκόμαστε τώρα,» εξήγησε ο Alonso. «Ελπίζουμε να κερδίσουμε περισσότερα βάθρα και να παλέψουμε για νίκες. Αλλά, για να παλέψουμε για το πρωτάθλημα, πρέπει να ετοιμάσουμε λίγο καλύτερα την ομάδα πριν το καταφέρουμε.»

Πάντως, ο Ισπανός φάνηκε αποφασιστικός. «Πάντα πιστεύω ότι είναι δυνατό, για αυτό συνεχίζω να αγωνίζομαι,» κατέληξε. O τέταρτος αγώνας της σεζόν θα πραγματοποιηθεί στο Αζερμπαϊτζάν.