Ο Mick Schumacher μιλά για τον ρόλο του στη Mercedes

×

Της Μαρίας Ανδρεάδη

Ο Mick Schumacher μπορεί να βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης φέτος, καθώς εκτελεί καθήκοντα αναπληρωτή οδηγού στη Mercedes, αλλά φαίνεται να απολαμβάνει τον ρόλο του μέχρι στιγμής, ενώ βρίσκεται πλάι στον Toto Wolff σε κάθε αγώνα.

Mick Schumacher

«Από τότε που έγινα μέλος της Mercedes, προσαρμόζομαι ωραία,» είπε ο Γερμανός οδηγός. «Όλοι είναι πολύ ανοιχτόμυαλοι απέναντί μου, κι αυτό με έκανε να νιώθω ευπρόσδεκτος από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο εργοστάσιο στο Brackley. Έχω περάσει αρκετό χρόνο εκεί αυτούς τους πρώτους μήνες. Είναι πολύ εντυπωσιακές οι εγκαταστάσεις.»

Ο Schumacher επισημαίνει ότι εκμεταλλεύεται αυτήν την εμπειρία στο έπακρο, ώστε να μάθει περισσότερα πράγματα, κυρίως με τη βοήθεια των δύο βασικών οδηγών της ομάδας, Lewis Hamilton και George Russell. «Είναι μία ενδιαφέρουσα περίοδος για εμένα, καθώς παρατηρώ και συνεργάζομαι με δύο φανταστικούς οδηγούς, κάτι το οποίο δε συμβαίνει συχνά,» πρόσθεσε.

Το μόνο που απομένει είναι να δούμε εάν ο Γερμανός οδηγός θα καταφέρει τελικά να εξασφαλίσει μία θέση στο grid για την επόμενη σεζόν.