Για χρόνια ακόμα στη Red Bull Racing ο Adrian Newey

×

Του Γιώργου Ανανίδα

Τέλος σε κάθε εικασία για το μέλλον του Adrian Newey, έβαλε ο επικεφαλής της Red Bull Racing, Christian Horner. Με τις φήμες να οργιάζουν τον τελευταίο καιρό σχετικά με το συμβόλαιο του τεχνικού υπεύθυνου της αυστριακής ομάδας, ο Horner τόνισε πως το μέλλον του Βρετανού ανήκει στα χρώματα της Red Bull.

Christian Horner

Ο Newey αποτελεί έναν υψίστης σημασίας στύλο για τους παγκόσμιους πρωταθλητές, ενώ γενικά θεωρείται ένα από τα κορυφαία μυαλά της Formula 1, με τεράστιο ρόλο στα επιτυχημένα μονοθέσια της Red Bull Racing τα τελευταία δύο χρόνια.

Αρκετά δημοσιεύματα έκαναν την εμφάνισή τους τον Μάρτιο, τα οποία ανέφεραν πως το συμβόλαιο του Newey δεν έχει ανανεωθεί και είναι στον «αέρα». Τις φήμες όμως περί αποχώρησής του τελείωσε ο Christian Horner, δηλώνοντας πως δεν υπάρχει πιθανότητα ο 64χρονος Βρετανός να φύγει από την αυστριακή ομάδα στο τέλος της σεζόν.

«Η καρδιά του είναι στη Formula 1 και η αφοσίωσή του είναι στην ομάδα. Δεν μιλάμε για συμβόλαια ή για διάρκεια συμβολαίων, αλλά θα είναι εδώ για πολλά ακόμα χρόνια» τόνισε αρχικά ο Horner και συμπλήρωσε:

«Πάντα θα κυκλοφορούν φήμες στα πάντοκ, έτσι είναι η Formula 1. Αποτελεί ένα πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι της ομάδας μας και δημοφιλές μάλιστα. Είναι υπέροχο που τον έχουμε μαζί μας μακροπρόθεσμα, αλλά και που συμμετέχει σε γεγονότα τα οποία αφορούν τη Red Bull σαν όμιλο γενικότερα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Red Bull Racing.