Perez για Verstappen: «Έχουμε μεγαλύτερο σεβασμό από όσο πιστεύει ο κόσμος»

×

Της Μαρίας Ανδρεάδη

Η Red Bull Racing έχει ήδη αποδείξει την κυριαρχία της ανάμεσα στις ομάδες του φετινού grid, καθώς έχει κερδίσει τους τρεις αγώνες που έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής. Την ώρα που η αυστριακή ομάδα δε φαίνεται να απειλείται στην κατάταξη των δύο πρωταθλημάτων, ίσως είναι η ώρα για μία εσωτερική μάχη ανάμεσα στους Max Verstappen και Sergio Perez. Είναι γεγονός ότι το κλίμα έχει φανεί ήδη τεταμένο, με τον Μεξικανό να δείχνει πρόθυμος να αγωνιστεί για έναν προσωπικό τίτλο. Το ερώτημα είναι εάν η Red Bull Racing θα επιτρέψει κάτι τέτοιο…

Sergio Perez

Ο Perez, ωστόσο, έσπευσε να κατευνάσει τα πνεύματα, επισημαίνοντας ότι υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός ανάμεσα στους δύο teammates. «Βρίσκομαι εδώ για να κάνω το καλύτερο δυνατό και για εμένα,» είπε ο Μεξικανός. «Για να είμαι ειλικρινής, έχουμε πολύ μεγαλύτερο σεβασμό ο ένας για τον άλλον από όσο πιστεύει ο κόσμος.»

Τόνισε, μάλιστα, ότι το κλίμα στην ομάδα είναι εξίσου καλό. «Υπάρχει ωραία ατμόσφαιρα εντός της ομάδας. Υπάρχει μεγάλος σεβασμός ανάμεσά μας, με όλους τους μηχανικούς από πλευράς τους και από πλευράς μου.»

Τέλος, ο Perez ανέδειξε ως χαρακτηριστικό των δύο teammates την ωριμότητα. «Νομίζω ότι είμαστε και οι δύο αρκετά ώριμοι για να γνωρίζουμε τι είναι σωστό και τι είναι λάθος. Όσο συνεχίζουν έτσι τα πράγματα, τότε δεν περιμένω να αλλάξει κάτι.»