Ο Sebastian Vettel δε μετανιώνει την αποχώρησή του από τη Formula 1

×

Της Μαρίας Ανδρεάδη

Ο τετράκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Sebastian Vettel, ο οποίος αποσύρθηκε από τη Formula 1 με το τέλος της περασμένης σεζόν, δηλώνει ότι δεν έχει μετανιώσει την απόφασή του, παρά τη μεγάλη άνοδο της Aston Martin.

«Δεν το μετανιώνω,» δήλωσε ο Γερμανός σχετικά με την αποχώρησή του από την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. «Και βέβαια θα ήταν ευκολότερο εάν το μονοθέσιο δεν ήταν τόσο γρήγορο όσο είναι τώρα, αλλά η χαρά υπερτερεί.»

Sebastian Vettel

Ωστόσο, μία επιστροφή στο άθλημα δεν είναι στα σχέδια του Vettel. «Τώρα είμαι καλά στη νέα μου κατάσταση και ανυπομονώ να κυνηγήσω πράγματα που με ενδιαφέρουν και να εμβαθύνω σε διαφορετικά θέματα.» Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, την καμπάνια του Γερμανού για την προστασία του περιβάλλοντος, κατά τα τελευταία χρόνια της καριέρας του.

«Μου αρέσει να περνώ χρόνο με τα παιδιά μου και την οικογένειά μου. Συγκεντρώνω πολλές ιδέες και αφήνω τον εαυτό μου ελεύθερο μέχρι να προκύψει κάτι πιο σταθερό,» συμπλήρωσε. Τώρα μένει να δούμε εάν ο ίδιος θα επιδιώξει τη συμμετοχή του σε κάποια άλλη κατηγορία μηχανοκίνητου αθλητισμού.