Ο Leclerc ζητά από τους θαυμαστές του να μην επισκέπτονται το σπίτι του!

×

Της Μαρίας Ανδρεάδη

Μετά την επιστροφή του από την Αυστραλία, ο Charles Leclerc της Ferrari δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία παράκληση προς τους θαυμαστές που τον επισκέπτονται… στο σπίτι του! Ο Μονεγάσκος ζήτησε από εκείνους να σταματήσουν να συγκεντρώνονται κάτω από το διαμέρισμά του στο Μονακό, καθώς η διεύθυνσή του φαίνεται να διέρρευσε στο Διαδίκτυο.

Charles Leclerc

«Τους τελευταίους μήνες, η διεύθυνση του σπιτιού μου έχει δημοσιοποιηθεί με κάποιον τρόπο, με αποτέλεσμα να συγκεντρώνονται άνθρωποι κάτω από το διαμέρισμά μου, να χτυπούν το κουδούνι μου και να ζητούν φωτογραφίες κι αυτόγραφα,» εξήγησε ο οδηγός της Ferrari για την τρέχουσα κατάσταση.

«Ενώ είμαι πάντα χαρούμενος να είμαι εκεί για εσάς και πραγματικά εκτιμώ τη στήριξή σας, σας παρακαλώ να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μου και να σταματήσετε να έρχεστε στο σπίτι μου,» συνέχισε. «Σας διαβεβαιώνω ότι θα σταματώ για όλους όταν με βλέπετε στον δρόμο ή την πίστα, αλλά δε θα κατεβαίνω εάν επισκέπτεστε το σπίτι μου.»

Έτσι, ο Leclerc θέλησε να βάλει τα όριά του στη συμπεριφορά των θαυμαστών εκείνων. «Η στήριξή σας, τόσο από κοντά όσο και στα social media, είναι πολύ σημαντική για εμένα, αλλά υπάρχει ένα όριο που δεν μπορεί να ξεπεραστεί.» Η δημοσίευση ολοκληρώθηκε με τον Μονεγάσκο να εύχεται ένα καλό Πάσχα σε όλους, σε μία προσπάθεια εξομάλυνσης του τεταμένου κλίματος.