Alex Albon: «Είμαι πολύ θυμωμένος με τον εαυτό μου»

×

Της Μαρίας Ανδρεάδη

Ο Alexander Albon της Williams ήταν υπαίτιος για την πρώτη κόκκινη σημαία στο Grand Prix της Αυστραλίας, καθώς συγκρούστηκε με τις μπαριέρες, αφού έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του από δικό του λάθος. Το σφάλμα αυτό ενδεχομένως να στέρησε μερικούς βαθμούς από τη βρετανική ομάδα, καθώς ο Albon είχε αποδείξει τον ανεβασμένο ρυθμό του στη διάρκεια του τριημέρου.

Alex Albon

«Ναι, όλα είναι καλά,» καθησύχασε ο Ταϊλανδός αφού βγήκε σώος από το μονοθέσιο. «Είμαι περισσότερο απογοητευμένος και λυπημένος για την ομάδα, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Ήμουν πραγματικά ευχαριστημένος με το μονοθέσιο. Ήταν απλώς πολύ ατυχές,» συνέχισε.

Παρόλα αυτά, ο Albon ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για το συμβάν. «Πρώτα από όλα, είναι δικό μου λάθος και απολογούμαι στην ομάδα. Ειδικά όταν υπήρχαν ευκαιρίες να κερδίσουμε βαθμούς σήμερα. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι το λάθος μου. Προφανώς είμαι πολύ θυμωμένος με τον εαυτό μου,» εξήγησε.

Ο αγώνας της Μελβούρνης ήταν ένας ιδιαίτερα δύσκολος –και δαπανηρός– για τη Williams, καθώς τόσο ο Alexander Albon όσο και ο Logan Sargeant αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν ύστερα από συγκρούσεις.