Τρία βάθρα σερί και... χωρισμός για τον Fernando Alonso

×

Του Γιώργου Ανανίδα

Με το τρίτο του βάθρο σε ισάριθμα Grand Prix για το 2023, ο Fernando Alonso διανύει μία μέχρι τώρα εξαιρετική σεζόν στη Formula 1 και δίνει απερίγραπτη χαρά στο ομολογουμένως πολύ μεγάλο του κοινό από θαυμαστές. Ωστόσο, αμέσως μετά την επιτυχία στη Μελβούρνη, ο Ισπανός προχώρησε σε ανακοίνωση μέσω ιστορίας στο Instagram στην οποία έκανε γνωστό τον χωρισμό του με την Andrea Schlager.

Fernando Alonso

Στην ανακοίνωση, ο οδηγός της Aston Martin πόσταρε μία φωτογραφία με την πρώην πλέον σύντροφό του, γράφοντας:

«Θέλουμε να σας πούμε, πως η σχέση μας ως ζευγάρι τελείωσε. Είχαμε την τύχη να μοιραστούμε χρόνο μαζί περνώντας φανταστικά και αυτό θα συνεχιστεί, αλλά με μία διαφορετικής μορφής επαφή. Όπως πιθανότατα θα έχετε δει, συνεχίζουμε να δουλεύουμε παρέα εντός και εκτός της πίστας σε πολλά πρότζεκτ αυτή την περίοδο και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με πολλή αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον. Θεωρήσαμε κατάλληλο να το μοιραστούμε αυτό, καθώς όλοι σας είστε πολύ υποστηρικτικοί. Σας ευχαριστούμε για αυτό. Με αγάπη, Fernando & Andrea».

Η Schlager η οποία είναι σπορτκάστερ με ιστορία στα πάντοκ της Formula 1, γνώρισε τον Ισπανό οδηγό μέσα από τη ζωή της στη Formula 1. Πολύ λίγα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για τη σχέση τους, με το ζευγάρι να κρατάει τα προσωπικά του μακριά από την κοινή θέα στο μεγαλύτερο μέρος.

Ο Alonso από την άλλη, είναι δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής το 2005 και το 2006. Είναι γνωστός για τις πολλές σχέσεις που έχει κάνει στην προσωπική του ζωή, ενώ στο παρελθόν έχει υπάρξει παντρεμένος με την Raquel del Rosario και αρραβωνιασμένος με τη Lara Alvarez. Επίσης, ο οδηγός της Aston Martin έχει υπάρξει δεσμευμένος με τις Carolina Costa, Dasha Kapustina και πιο πρόσφατα με τη Linda Morselli.

Παρά την πληθώρα γυναικών που έχουν περάσει από τη ζωή του, ο Alonso δεν έχει παιδιά. Το 2018, ανέφερε πως η αφοσίωσή του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό τον έχει αφήσει χωρίς φίλους, χωρίς οικογένεια, χωρίς ελεύθερο χρόνο, χωρίς ιδιωτικότητα, χωρίς σύζυγο και χωρίς παιδιά.