Aston Martin: Χαρούμενη και γεμάτη αυτοπεποίθηση στην Αυστραλία

×

Του Γιώργου Ανανίδα

Με τον Fernando Alonso να παίρνει το 100ο βάθρο της καριέρας του στη Τζέντα, τόσο εκείνος όσο και ολόκληρη η Aston Martin είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση καθώς είναι έτοιμοι να μπουν στο τριήμερο του Grand Prix της Αυστραλίας.

Μετά την τεράστια κουβέντα και αμφισβήτηση που σήκωσε η απόφαση της FIA να στερήσει το βάθρο από τον Ισπανό με ποινή, η δικαίωση ήρθε στο τέλος για τον Alonso και τη βρετανική ομάδα, η οποία συζητούσε επί ώρες με την ομοσπονδία για την αίσια έκβαση της υπόθεσης.

FERNANDO ALONSO

Ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής μίλησε για την μέχρι τώρα απόδοση του μονοθεσίου και τόνισε ξανά τον ενθουσιασμό του για τον ρυθμό που έχει επιδείξει μέχρι τώρα.

«Αυτή τη στιγμή, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι με την απόδοση του μονοθεσίου, προφανώς. Ήμασταν καλύτεροι από ό,τι περιμέναμε, ειδικά στη Τζέντα. Νομίζω πως ήταν μία ωραία έκπληξη, οπότε ερχόμαστε εδώ με ένα καλό ποσοστό αυτοπεποίθησης».

«Το θέμα είναι, ότι μετά από μερικούς αγώνες ακόμα, τα μονοθέσια θα αλλάξουν πολλά σε κάποιους τομείς με μερικές αναβαθμίσεις. Οπότε ας δούμε αν θα μπορέσουμε να μείνουμε μαζί τους» τόνισε ο Ισπανός πρωταθλητής.