Δεν επιθυμεί επικοινωνία με τον Masi ο Hamilton στην Αυστραλία

×

Του Γιώργου Ανανίδα

Καμία πρόθεση να επικοινωνήσει ή να πιάσει κουβέντα με τον Michael Masi δεν έχει ο Lewis Hamilton αυτό το τριήμερο στην Αυστραλία, όπως αποκάλυψε ο ίδιος. O επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής και τα μέλη της Mercedes, έχουν την δυνατότητα το τριήμερο που ξεκινάει την Παρασκευή 31/3 να επικοινωνήσουν με τον πρώην διευθυντή αγώνων της FIA, εάν και εφόσον το επιλέξουν.

LEWIS HAMILTON

Ο Masi, θα παρευρεθεί στα paddock ως καλεσμένος με την ιδιότητα του νέου επικεφαλής της επιτροπής SuperCars, ένας ρόλος που ανέλαβε μόλις το 2023. Ο Αυστραλός βρέθηκε από την Πέμπτη κιόλας στα paddock και εμφανίστηκε να μιλάει με δημοσιογράφους και οδηγούς.

Για όσους μπορεί να μη θυμούνται, ο Masi έλαβε μία από τις πιο αμφίβολες αποφάσεις στην ιστορία της Formula 1 στο Abu Dhabi το 2021, όπου ο τίτλος κρινόταν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή ανάμεσα σε Lewis Hamilton και Max Verstappen. Η ιστορία με την προσπέραση του Ολλανδού στον τελευταίο γύρο και τον πρώτο του τίτλο, είναι γνωστή.

Ο Βρετανός όμως, δεν πρόκειται να ψάξει ή να θελήσει να μιλήσει με τον άνθρωπο που θεωρεί υπεύθυνο για την απώλεια ενός 8ου παγκόσμιου πρωταθλήματος, παρόλο που και οι δύο θα δηλώσουν το παρών.

Σε ερώτηση που τέθηκε στον Hamilton πάντως σχετικά με την παρουσία του Masi και την πιθανότητα να κουβεντιάσουν, ο οδηγός της Mercedes απάντησε κοφτά:

«Δεν θέλω. Είμαι μονάχα συγκεντρωμένος στο μέλλον μου. Δεν υπάρχει τίποτα να πούμε».