Max Verstappen ευελπιστεί να κερδίσει η Red Bull τον αγώνα της Αυστραλίας

×

Της Μαρίας Ανδρεάδη

Η Red Bull Racing έχει ξεκινήσει τη φετινή σεζόν αποδεικνύοντας την κυριαρχία της κι έχοντας το προβάδισμα στα δύο πρωταθλήματα. Καθώς η Formula 1 προετοιμάζεται για τον τρίτο αγώνα της χρονιάς, στην Αυστραλία, ο Max Verstappen θυμήθηκε ότι η πίστα της Μελβούρνης δεν ήταν… επιεικής μαζί του στο παρελθόν.

Max Verstappen

«Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφουμε ξανά στην Αυστραλία. Είναι πάντα υπέροχο να βρισκόμαστε εκεί και να εξερευνούμε λίγο τη Μελβούρνη. Ωστόσο, από αγωνιστική άποψη, δεν ήταν ευγενική μαζί μας στο παρελθόν,» είπε ο Ολλανδός κάνοντας μία προεπισκόπηση για τον αγώνα της Αυστραλίας.

«Η πίστα είναι σπουδαία, με μερικές στροφές υψηλής ταχύτητας,» πρόσθεσε. «Μου αρέσει να οδηγώ εκεί, οπότε ελπίζω να έχουμε έναν καλό αγώνα αυτό το Σαββατοκύριακο. Η ομάδα δεν έχει κερδίσει κάποιον αγώνα εκεί από το 2011, οπότε θα δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε.»

Ο Verstappen φτάνει στη Μελβούρνη έχοντας κερδίσει τον πρώτο αγώνα της σεζόν, ενώ στον δεύτερο τερμάτισε πίσω από τον teammate του, Sergio Perez, στη δεύτερη θέση. Καθώς ο εξωτερικός ανταγωνισμός φαίνεται περιορισμένος μέχρι στιγμής, θα καταφέρει ο Ολλανδός πρωταθλητής να πάρει το προβάδισμα έναντι του teammate του στον τρίτο αγώνα της χρονιάς;