Ο Oscar Piastri δηλώνει ενθουσιασμένος για τον αγώνα της πατρίδας του

×

Της Μαρίας Ανδρεάδη

Ο Oscar Piastri είναι ενθουσιασμένος για το Grand Prix της πατρίδας του, το οποίο θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Η φετινή σεζόν δεν έχει ξεκινήσει δυναμικά για τη McLaren, ενώ ο Αυστραλός οδηγός είχε αναγκαστεί να εγκαταλείψει τον πρώτο αγώνα της καριέρας του στη Formula 1.

Oscar Piastri

«Είναι ωραίο να πηγαίνουμε στη Μελβούρνη για το Grand Prix της πατρίδας μου,» δήλωσε ο νεαρός οδηγός. «Μεγάλωσα στα προάστια της πόλης και το να επιστρέφω εκεί ως οδηγός F1 είναι ένα ξεχωριστό συναίσθημα.»

Ο Piastri αναμένει ένα εκρηκτικό κλίμα, καθώς η πίστα της Αυστραλίας προσφέρεται για επεισοδιακούς αγώνες. «Η ατμόσφαιρα θα είναι εκπληκτική και ανυπομονώ να είμαι μέρος της. Ανυπομονώ πραγματικά να δω το πλήθος και τους θαυμαστές.»

Ο Αυστραλός, μάλιστα, δεν έχει αγωνιστεί ξανά στην πίστα του Albert Park και τόνισε ότι σίγουρα θα είναι «μία αξέχαστη εμπειρία» για εκείνον. Θα του επιτρέψει, άραγε, το μονοθέσιο της McLaren να εντυπωσιάσει τους συμπατριώτες του; Η απάντηση αναμένεται την ερχόμενη Κυριακή.