Rosberg: «Ο Russell είναι το απόλυτο τεστ του Hamilton»

×

Του Γιώργου Ανανίδα

Την πεποίθηση πως ο Lewis Hamilton θα επιστρέψει δυναμικά, παρά τον ανταγωνισμό που του προσφέρει ο teammate του, George Russell εξέφρασε ο Nico Rosberg στο Sky Sports.

Μετά από δύο αγώνες στη σεζόν 2023 της Formula 1, ο Hamilton προηγείται του Russell στη βαθμολογία κατά δύο βαθμούς. Ο 25χρονος Βρετανός όμως, τερμάτισε πάνω από τον επτάκις παγκόσμιο πρωταθλητή το 2022 στην πρώτη του μόλις χρονιά με τη Mercedes.

Nico Rosberg

Ο Nico Rosberg ο οποίος ξέρει τι σημαίνει να κερδίζεις τον Hamilton με το ίδιο μονοθέσιο, πιστεύει πως ο Russell είναι μελλοντικός παγκόσμιος πρωταθλητής και θα αποτελέσει δύσκολη πρόκληση για τον πρώην teammate του.

«Ο George είναι το απόλυτο τεστ για τον Lewis, είναι μελλοντικός παγκόσμιος πρωταθλητής. Είναι δύσκολο για τον Lewis να μείνει μπροστά του. Ο George είχε μία φοβερή σεζόν πέρυσι η οποία συνεχίζεται και φέτος» τόνισε αρχικά ο Γερμανός.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2016, γνωρίζει από πρώτο χέρι πόσο «ανόητο» θα ήταν ο Russell να υποτιμήσει τον Hamilton και να θεωρήσει πως αυτός είναι το πρώτο «βιολί» πλέον στην ομάδα.

«Ας μην ξεχνάμε, πως ο Lewis είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών, οπότε εάν κάποιος μπορεί να κερδίσει τον George, τότε είναι αυτός».

«Είναι μία μικρή αδυναμία του Lewis το ότι πνευματικά πέφτει λίγο απότομα και χάνει τη σειρά του, αλλά πάντα επιστρέφει δυναμικά. Οπότε, αγαπητέ George, μην το πιστέψεις πάρα πολύ» είπε κλείνοντας ο Rosberg, στέλνοντας το κατάλληλο μήνυμα στην πλευρά του Russell.