Stella: «Καμία δικαιολογία από όσους κυνηγούν τη Red Bull»

×

Του Γιώργου Ανανίδα

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τους αντιπάλους της Red Bull Racing οι οποίοι προσπαθούν να μειώσουν τη διαφορά από την αυστριακή ομάδα, σύμφωνα με τον επικεφαλής της McLaren, Andrea Stella.

Ο Ιταλός μηχανικός δεν «μάσησε» καθόλου τα λόγια του στις τελευταίες του δηλώσεις, αφού τόνισε πως η ομάδα του Milton Keynes έχει κάνει τα πάντα καλύτερα από τον ανταγωνισμό και για αυτό βρίσκεται αυτή τη στιγμή με άνεση στην κορυφή.

McLaren

Με τη McLaren σε ολική αναδιάρθρωση αυτή την περίοδο, ο Stella θεωρεί πως οι υπόλοιπες ομάδες πρέπει να κάτσουν και να παρατηρήσουν την RB19, για να καταλάβουν τι πρέπει να κάνουν καλύτερα.

«Ίσως πρέπει να αποδεχτούμε πως υπάρχει μία σεζόν κατά την οποία μία και μόνο ομάδα είναι κυρίαρχη».

«Αλλά νομίζω, πως με όλες τις πληροφορίες που υπάρχουν τώρα και με τη δυνατότητα να κοιτάς ένα μονοθέσιο τι κάνει, όπως γίνεται τις Παρασκευές, δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τις υπόλοιπες ομάδες που λένε ότι δεν ξέρουν τι να κάνουν» ανέφερε αρχικά ο Ιταλός και συνέχισε:

«Οπότε για μένα, έχει να κάνει με το να αρπάξουν την ευκαιρία οι υπόλοιπες ομάδες αυτή την περίοδο για να βελτιωθούν. Στην τελική, μιλάμε για ένα άθλημα στο οποίο αν είσαι πιο γρήγορος, θα κερδίσεις αγώνες. Δεν νομίζω πως για αυτό υπάρχει εύκολη λύση» τόνισε ο Andrea Stella.