Ο Toto Wolff είναι αισιόδοξος για την εξέλιξη της W14

×

Της Μαρίας Ανδρεάδη

Ο αρχηγός της Mercedes, Toto Wolff, δήλωσε ότι το μονοθέσιο του 2023 βρίσκεται υπό συνεχή εξέλιξη, ώστε να εμπλακεί στη μάχη για τις πρώτες θέσεις. Η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει ιδιαίτερα δυναμικά για τη γερμανική ομάδα, που πασχίζει να μειώσει τη διαφορά.

Toto Wolff

Το Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας προσέφερε μερικά αισιόδοξα δείγματα, με τον George Russell να τερματίζει στην 4η θέση και τον Lewis Hamilton στην 5η. Ο Αυστριακός αρχηγός της ομάδας τόνισε ότι οι δύο Red Bull είναι σαφώς ταχύτερες από τη W14, αλλά ετοιμάζονται αλλαγές για τη συνέχεια της σεζόν.

«Αν δεις τις Red Bull, είναι τόσο γρήγορες», είπε ο Wolff. «Καταλαβαίνουμε το μονοθέσιο περισσότερο και είμαι αισιόδοξος για το μέλλον. Πρέπει απλώς να το δούμε με άλλη ματιά».

«Αλλάζουμε το αμάξωμα του μονοθεσίου, τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το πάτωμα, όλα αυτά. Μηχανολογικά μιλώντας, εστιάζουμε σε συγκεκριμένες περιοχές», εξήγησε.

Η Mercedes θα φτάσει στον τρίτο αγώνα της σεζόν, στην Αυστραλία, έχοντας ίσους βαθμούς με την Aston Martin. Θα μπορέσει, όμως, η γερμανική ομάδα να ακολουθήσει τον ενισχυμένο ρυθμό της βρετανικής;