Ο Hamilton υπέδειξε το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετώπισε στην Τζέντα

×

Της Μαρίας Ανδρεάδη

Ο Lewis Hamilton της Mercedes κατόρθωσε να κρατήσει πίσω του τις δύο Ferrari και να τερματίσει στην 5η θέση, στον αγώνα της Σαουδικής Αραβίας. Παρόλα αυτά, ο επτάκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής δεν ήταν ευχαριστημένος με αυτό το αποτέλεσμα.

Η κατάσταση στη Mercedes μυρίζει… μπαρούτι, με τον Lewis Hamilton να κάνει συνεχείς δηλώσεις για το γεγονός ότι δεν αισθάνεται «συνδεδεμένος» με το μονοθέσιό του. Όπως φαίνεται, η W14 δεν έχει καταφέρει να επιλύσει τα προβλήματα που είχαν προκύψει ήδη από την προηγούμενη σεζόν, με αποτέλεσμα να μην είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική απέναντι στη Red Bull Racing και την Aston Martin.

Lewis Hamilton

Για αυτό, ο Βρετανός πρωταθλητής εμφανίζεται αποκαρδιωμένος στις δηλώσεις του. «Κερδίσαμε κάποιους σημαντικούς βαθμούς για την ομάδα σήμερα», επεσήμανε. «Εάν τα είχα πάει καλύτερα στις κατατακτήριες δοκιμές, τότε ίσως να είχα και καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά κερδίσαμε μερικούς βαθμούς».

Ωστόσο, υπέδειξε το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετώπισε στη Σαουδική Αραβία. «Οι ρυθμίσεις μου ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα. Δεν τις αντιλήφθηκα σωστά στις κατατακτήριες κι αυτό δεν ήταν καλό ούτε για τον αγώνα», εξήγησε.

Παρόλα αυτά, η γερμανική ομάδα δεν έχει κληθεί να αντιμετωπίσει προβλήματα αξιοπιστίας προς το παρόν. Ίσως αυτό να είναι και το κομβικό σημείο για την εξέλιξή της στη διάρκεια της σεζόν.