Χωρίς Ρονάλντο αλλά με Γουίλ Σμιθ, Κάλβιν Χάρις, Μπατιστούτα και Νέντβεντ το GP

×

Όπως όλα δείχνουν ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα λάμψει δια της απουσίας του την Κυριακή από τη Τζέντα, όπου θα διεξαχθεί το 2ο Grand Prix της χρονιάς, παρόλο που τις προηγούμενες ημέρες η παρουσία του θεωρείτο δεδομένη.


Cristiano Ronaldo

Η F1 ανακοίνωσε τη λίστα των celebrities που θα βρίσκονται στην VIP εξέδρα αλλά το όνομα του Πορτογάλου σταρ απουσιάζει. Αντίθετα, στη λίστα βρίσκονται άλλοι σημαντικοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου όπως ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα, ο Πάβελ Νέντβεντ, ο Πατρίς Εβρά, ο Φάμπιο Καπέλο, ο Νούνο Γκόμεζ και ο Τιμ Κέιχιλ. Παράλληλα το Grand Prix θα παρακολουθήσουν από κοντά και λαμπεροί αστέρες από τον χώρο του θεάματος, όπως ο ηθοποιός Γουίλ Σμιθ, οι DJ και παραγωγοί Afrojack και Calvin Harris και το συγκρότημα Swedish House Mafia.

Οσο για την απουσία του Ρονάλντο, η βρετανική εφημερίδα Daily Mirror, που επικαλείται πηγές κοντά στον Πορτογάλο σταρ, διαψεύδει κατηγορηματικά πως στο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο του Ρονάλντο με την Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας υπάρχει ειδικός όρος που τον υποχρεώνει να παρίσταται στα Grand Prix που διεξάγονται στη χώρα, όπως είχε γράψει την Τετάρτη η Sun.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως εκτός απροόπτου ο Ρονάλντο δεν θα βρίσκεται καν στη χώρα το Σαββατοκύριακο, καθώς σκοπεύει να επιστρέψει στην Πορτογαλία, προκειμένου από τη Δευτέρα το πρωί να αρχίσει προπονήσεις με την Εθνική Ομάδα της χώρας του, ενόψει των υποχρεώσεων για τα προκριματικά του Euro 2024.

Η τελευταία φορά που o Ρονάλντο βρέθηκε σε πίστα ήταν στο Grand Prix του Μονακό το 2019, ενώ πρώτη του επαφή με το σπορ ήταν το 2015, πάλι στο Πριγκιπάτο. Επιπλέον έχει αγωνιστεί σε ποδοσφαιρικούς αγώνες για φιλανθρωπικούς σκοπούς ως συμπαίκτης οδηγών της F1, ενώ το 2021 όταν αγωνιζόταν στη Γιουβέντους, είχε συμμετάσχει σε προωθητική καμπάνια με τους οδηγούς της Scuderia FerrariΚάρλος Σάινθ και Σαρλ Λεκλέρ.