Ο Andrea Stella θεωρεί ότι ο Piastri θα γίνει ένας εκ των καλύτερων οδηγών

×

Της Μαρίας Ανδρεάδη

Ο νέος αρχηγός της McLaren, Andrea Stella, φαίνεται να στηρίζει τον Oscar Piastri κατά την ένταξή του στη Formula 1. Ο νεαρός Αυστραλός έκανε μια «επεισοδιακή» είσοδο στο άθλημα, λόγω του συμβολαίου του που αμφισβητήθηκε από την Alpine.

Έχοντας ήδη κερδίσει τον τίτλο του πρωταθλητή στις κατηγορίες της Formula 2 και της Formula 3, ο Piastri έρχεται με υψηλές προσδοκίες για το μέλλον του. Αυτό κατέστη σαφές μέσα και από τις δηλώσεις του αρχηγού της ομάδας του.

Oscar Piastri

«Ο Oscar είναι νέος στη Formula 1 αλλά έχει αποδείξει ότι έχει στόφα νικητή στις μικρότερες κατηγορίες», επεσήμανε ο Stella. «Τα πηγαίνει πολύ καλά μέχρι στιγμής. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι».

Παρόλα αυτά, υπάρχει ένας προβληματισμός γύρω από την απόδοση του μονοθεσίου της McLaren φέτος, καθώς ο Lando Norris τερμάτισε στην 17η θέση, την ώρα που ο Oscar Piastri χρειάστηκε να επιστρέψει στο γκαράζ της ομάδας και να αποσυρθεί από τον αγώνα.

Oscar Piastri

Ο Stella, ωστόσο, εξήρε τον Αυστραλό οδηγό του για την αντίληψή του και τόνισε ότι έχει τη δυνατότητα να γίνει ένας εκ των κορυφαίων οδηγών. «Η Formula 1 είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό άθλημα, οπότε πρέπει να ακολουθήσει τη δική του πορεία. Είμαι σίγουρος ότι ο τελικός του προορισμός θα είναι να γίνει ένας από τους καλύτερους οδηγούς στο grid», τόνισε ολοκληρώνοντας.