Button: "Δε θα είναι το ίδιο εύκολο το 2023 για Verstappen και Red Bull"

×

Του Γιώργου Ανανίδα

Ένα απλό δείγμα ήταν μόνο και τίποτα άλλο για τον Jenson Button το Grand Prix του Μπαχρέιν, με τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή να τονίζει στην τηλεόραση του «Sky» πως οι ισορροπίες μέσα στη σεζόν θα αλλάξουν. Μάλιστα, ο συμμετέχων των αγώνων κυπέλλου της NASCAR (ανακοινώθηκε χθες), θαύμασε την πολύ «ιδιαίτερη» μάχη ανάμεσα σε Fernando Alonso και Lewis Hamilton, ενώ συνολικά χαρακτήρισε «υπέροχο» τον αγώνα στο Σακχίρ.

Jenson Button

«Λάτρεψα τη δράση, είχε πολλή δράση ο αγώνας. Το να βλέπεις παγκόσμιους πρωταθλητές να μάχονται (Alonso και Hamilton), ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο.

Ξέρω πως πολλοί οδηγοί νομίζουν, ότι θα είναι ένα εύκολο πρωτάθλημα για τη Red Bull και τον Max. Αλλά πως μπορείς να πεις κάτι τέτοιο; Έχουν γίνει δοκιμές μόνο σε μία πίστα και έχουν τρέξει μόνο σε μία πίστα. Και όλοι ξέρουμε, πως του Μπαχρέιν είναι μοναδική ως προς το πώς λειτουργούν τα μονοθέσια εκεί» τόνισε ο Βρετανός και συνέχισε:

«Νομίζω, πως θα καταλάβουμε περισσότερα μετά τη Σαουδική Αραβία, όπου είναι μία πιο γρήγορη πίστα. Και επίσης, όταν φτάσουμε στις ευρωπαϊκές πίστες.

Οπότε όχι, δε θα είναι “παιχνιδάκι” για τη Red Bull και τον Max. Είναι ένα φανταστικό ξεκίνημα στη χρονιά και πολύ διαφορετικό από αυτό που είχαν πέρυσι (DNFs). Εξακολουθώ ωστόσο να πιστεύω, ότι θα έχουμε πολύ κοντινές μάχες».