Stroll: Η ταχύτατη επιστροφή στη δράση!

×

Του Γιώργου Ανανίδα

Πολύ απαιτητικές ήταν οι τελευταίες δύο εβδομάδες πριν την έναρξη της Formula 1 στο Grand Prix του Μπαχρέιν για τον Lance Stroll. Ο Καναδός οδηγός της Aston Martin, υπέστη τραυματισμό στους καρπούς των χεριών και στον αντίχειρα του ποδιού του το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, οδηγώντας το ποδήλατό του. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, οι πιθανότητες να αγωνιστεί με τη βρετανική ομάδα στην πρεμιέρα του 2023, να είναι ελάχιστες.

Lance Stroll

Μάλιστα, στο τριήμερο των δοκιμών μερικές ημέρες πριν το αγωνιστικό τριήμερο του Μπαχρέιν, ο Stroll αντικαταστάθηκε από τον αναπληρωτή οδηγό της Aston Martin, Felipe Drugovich. Εν τέλει, ο γιος του εκτελεστικού διευθυντή της ομάδας, Lawrence Stroll κατάφερε με πολύ κόπο και προσπάθεια συν τη συμβουλή και τη βοήθεια των ιατρών του, να προλάβει όλο το αγωνιστικό τριήμερο του 1ου γύρου της σεζόν.

Lance Stroll

Χρειάστηκε «σκληρή δουλειά και επιμονή» όπως τόνισε ο ίδιος σε δημοσίευσή του στο Instagram που όχι μόνο του έδωσαν τη δυνατότητα να αγωνιστεί κανονικά, αλλά και να πάρει την 6η θέση, δίνοντας στην Aston Martin 8 πολύτιμους βαθμούς. Η λέξη «αθλητής» προέρχεται ως γνωστόν από τη λέξη «άθλος». Έναν τέτοιο συμπλήρωσε ο 24χρονος για να τρέξει στο Μπαχρέιν, με το αποτέλεσμα να δικαιώνει όλη του την προσπάθεια και το κυριότερο μία ολόκληρη ομάδα.

View this post on Instagram

A post shared by Lance Stroll (@lance_stroll)