Celebrity

Τελευταία ενημέρωση : 03 Απριλίου 2026 15:13

Τζέιμι Λι Κέρτις: Αποκάλυψε ότι έγινε για πρώτη φορά γιαγιά - Η κόρη της, Άννι γέννησε τον Δεκέμβριο

Τζέιμι Λι Κέρτις: Αποκάλυψε ότι έγινε για πρώτη φορά γιαγιά - Η κόρη της, Άννι γέννησε τον Δεκέμβριο
-

Γιαγιά για πρώτη φορά αποκάλυψε ότι έγινε η Τζέιμι Λι Κέρτις. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε ότι η κόρη της, Άννι έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι τον περασμένο Δεκέμβριο!

Το μωράκι μάλιστα γεννήθηκε, μία εβδομάδα μετά τον θάνατο των στενών της φίλων και νονών της Άννι, Ρομπ και Μισέλ Ράινερ.

 «Η αλήθεια είναι ότι τα μεγαλύτερα μαθήματα και οι πιο δύσκολες μέρες της ζωής μου ήταν το να είμαι γονιός, και τώρα γιαγιά. Ο σύζυγός μου κι εγώ γίναμε παππούδες από τη μεγαλύτερη κόρη μας και τον σύζυγό της», είπε η ηθοποιός στο podcast IMO with Michelle Obama & Craig Robinson. «Το αγοράκι τους γεννήθηκε τον Δεκέμβριο και ήταν μία εβδομάδα μετά τον θάνατο του Ρομπ και της Μισέλ, και ο Ρομπ και η Μισέλ είναι οι νονοί της», πρόσθεσε συγκινημένη.

«Πέθαναν στα γενέθλιά της. Η υπέροχη κόρη μου, που τους αγαπούσε όπως όλοι μας, κατάφερε να επεξεργαστεί αυτό το πένθος και τη θλίψη και μετά έφερε τον γιο τους σε αυτόν τον κόσμο μία εβδομάδα αργότερα.

Διαβάστε επίσης: Τζέιμι Λι Κέρτις: Ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να αποσυρθεί από την υποκρτική - "Βρίσκομαι στο τέλος της καριέρας μου"

Δεν το είχαμε συζητήσει ποτέ δημόσια. Ήταν ένα ιδιωτικό ζήτημα. Στον κύκλο μας, πολλοί γνωρίζουν ότι είμαστε παππούδες. Κάποια στιγμή, κάποιος θα το έλεγε, κι έτσι έφτασε η στιγμή να το πω εγώ», είπε ακόμα.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι η κόρη της της επέτρεψε να μοιραστεί την είδηση στο podcast λόγω του σεβασμού που τρέφει για τη Μισέλ Ομπάμα.

«Πήρα τηλέφωνο την κόρη μου και της είπα: “Ξέρεις, ετοιμάζομαι να κάνω αυτό το πράγμα, νομίζω ότι θα προκύψει. Πώς θα ένιωθες αν το αναφέρω;” Εκείνη είπε: “Πες της ότι την αγαπώ”. Σε αγαπά και σε σέβεται τόσο πολύ που είπε: “Ναι, μαμά, μπορείς να το πεις στη Μισέλ Ομπάμα γιατί είναι σπουδαία και γιατί εκπροσώπησες την αγάπη στον κόσμο και έφερες αγάπη στον Λευκό Οίκο και πέρα από αυτόν”», ανέφερε.

  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)