Celebrity

Σήμερα 13:59

Δήμος Αναστασιάδης: "Η δεύτερη εγκυμοσύνη της Τζένης ήταν σοκαριστική γιατί ο γιατρός μας είχε πει ότι απαγορεύεται"

Δήμος Αναστασιάδης: "Η δεύτερη εγκυμοσύνη της Τζένης ήταν σοκαριστική γιατί ο γιατρός μας είχε πει ότι απαγορεύεται"
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και στον δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη μίλησε ο Δήμος Αναστασιάδης ο οποίος αναφέρθηκε στην αγαπημένη του, Τζένη Θεωνά και στη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους.

«Θα πάρω τώρα όλη την οικογένεια στη Θεσσαλονίκη, θα ανέβουμε όλοι μαζί και θα περάσουμε εκεί τις γιορτές. Η Τζένη είναι ένας άγγελος, είναι μία εκπληκτική μητέρα, μία ταλαντούχα ηθοποιός, σημαίνει πάρα πολλά πράγματα για μένα. Όσο με στηρίζει θέλω να τη στηρίζω κι εγώ, ειδικά τώρα που το νιώθω πολύ έντονα ότι είναι εκεί με αυτοθυσία.Δεν ξέρω πώς θα ακουστεί, αλλά μία γυναίκα που κυοφορεί εννιά μήνες, κάνει δεύτερο παιδί, χαλάει το σώμα της και πρέπει να το επαναφέρει, να επαναφέρει τη ζωή της, τη διασκέδαση, το ότι είναι πολλές ώρες μέσα σε ένα σπίτι, για μένα είναι κάτι ηρωικό. Τη θαυμάζω πάρα πολύ», είπε αρχικά ο Δήμος Αναστασιάδης.

Κατόπιν, ο Δήμος Αναστασιάδης αποκάλυψε: «Η δεύτερη εγκυμοσύνη της Τζένης ήταν σοκαριστική γιατί ο γιατρός μας είχε πει ότι απαγορεύεται. Δεν περιμέναμε ότι θα είμαστε τόσο καιρό με την Τζένη. Όταν γνωριστήκαμε πιστεύαμε ότι θα χωρίσουμε την επόμενη μέρα. Κάθε μέρα λέγαμε “αύριο θα χωρίσουμε”… τελικά είναι μία σχέση που άντεξε και αντέχει στον χρόνο. Καμιά φορά η ζωή έχει μεγαλύτερη φαντασία από εμάς».

Διαβάστε επίσης - Δήμος Αναστασιάδης: Η καθημερινότητα με την Τζένη Θεωνά μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού - "Κοιταζόμαστε και λέμε δες τι φτιάξαμε"

12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)