Exclusive

11 Ιουνίου 2024 07:56

Αποκλειστικό βίντεο! Νίκος Παππάς & Βάλια Χατζηθεοδώρου μαζί στο γήπεδο μετά τις φήμες χωρισμού

Αποκλειστικό βίντεο! Νίκος Παππάς & Βάλια Χατζηθεοδώρου μαζί στο γήπεδο μετά τις φήμες χωρισμού

-

Από την Έλλη Κύρου

Φήμες και δημοσιεύματα θέλουν τον Νίκο Παππά και την Βάλια Χατζηθεοδώρου να έχουν χωρίσει.

Πρόσφατα, οι φήμες «φούντωσαν», ακόμη περισσότερο όταν οι δυο τους έκαναν unfollow και block ο ένας τον άλλο στα social media.

Μάλιστα, η Βάλια Χατζηθεοδώρου σε πρόσφατες δηλώσεις της είχε πει όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή: «Τον τελευταίο καιρό έχω αποφασίσει να μη μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Είναι μια δική μου απόφαση και επιθυμία. Αν ενδιαφέρεται κάποιος να μάθει… είμαι πολύ καλά!».

Αν και δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι συμβαίνει μεταξύ τους καθώς δεν ακολουθούνται ακόμη στα social media, το ζευγάρι μία μέρα μετά τις Ευρωεκλογές, με τον Νίκο Παππά να καταφέρνει να εκλεγεί στην Ευρωβουλή, επέλεξε να κάνει μία δημόσια εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Παππάς και η Βάλια Χατζηθεοδώρου το βράδυ της Δευτέρας 10/6 κατέφθασαν μαζί στο ΟΑΚΑ με το διθέσιο αυτοκίνητο του πρώην μπασκετμπολίστα και παρακολούθησαν τον αγώνα του Παναθηναϊκού AKTOR απέναντι στον Ολυμπιακό.

Όπως θα δείτε στο ακόλουθο στιγμιότυπο, που εξασφάλισε το FTHIS το ζευγάρι αποχώρησε φευγαλέα από το γήπεδο λίγο πριν λήξει ο αγώνας προκειμένου να αποφύγει τον κόσμο και τα αδιάκριτα βλέμματα.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του FTHIS με τον Νίκο Παππά και την Βάλια Χατζηθεοδώρου:

antenna.gr

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)