Exclusive

08 Ιουνίου 2024 18:29

Η Ήβη Αδάμου αποκλειστικά στο FTHIS: Το viral τραγούδι, η εξομολόγηση για τον Μιχάλη Κουϊνέλη & την κόρη τους, το ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού και η Eu

Η Ήβη Αδάμου αποκλειστικά στο FTHIS: Το viral τραγούδι, η εξομολόγηση για τον Μιχάλη Κουϊνέλη & την κόρη τους, το ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού και η Eu

-

Από τον Μάριο Κωνσταντόπουλο

Η Ήβη Αδάμου διανύει μια όμορφη φάση τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική της ζωή.

Η γνωστή τραγουδίστρια λίγο πριν την έναρξη της μεγάλης της περιοδείας σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό μίλησε αποκλειστικά στο FTHIS.

Η Ήβη Αδάμου αναφέρθηκε στην επαγγελματική της πορεία, στην εμπειρία της στη Eurovision 2012 που εκπροσώπησε την Κύπρο, αλλά και στη ζωή της στην Αλεξανδρούπολη.

Ακόμη, η Ήβη Αδάμου έκανε μια τρυφερή εξομολόγηση για τον σύντροφό της, Μιχάλη Κουϊνέλη και την αγαπημένη τους κόρη, Ανατολή - Νεφέλη.

Επίσης, απάντησε και στο ενδεχόμενο να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, αλλά και στο αν είναι στα σχέδιά τους το επόμενο βήμα στη σχέση τους με τον Μιχάλη Κουϊνέλη και να ανεβούν τα σκαλίά της εκκλησίας.

Όσα είπε η Ήβη Αδάμου στο FTHIS

Θα ξεκινήσουμε την κουβέντα μας με τις εμφανίσεις σου. Θα ήθελα να μας πεις για τα επιτυχημένα live που έχεις κάνει στην Τουρκία…

Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος στην Τουρκία με έχει αγκαλιάσει πάρα πολύ. Κάθε εμφάνιση με γεμίζει με απίστευτη χαρά και ο κόσμος περνάει καλά. Το πιο σημαντικό για μένα – και το λέω πάντα αυτό - είναι ότι μου αρέσει που η ελληνική μουσική ταξιδεύει και εκτός της χώρας μας. Εκτός από την Τουρκία, έχω εμφανιστεί σε πολλές περιοχές (Αρμενία, Ντουμπάϊ) και μπορούμε με αυτό τον τρόπο να επικοινωνούμε την μουσική μας και τους δικούς μας ρυθμούς και τη δική μας αισθητική. Φυσικά συμβαίνει και το αντίστροφο, γιατί μαθαίνω κι εγώ πολλά από τη δική τους αισθητική και κουλτούρα. Έχω δει και δικούς τους καλλιτέχνες να τραγουδούν ζωντανά. Χαίρομαι λοιπόν που οι εμφανίσεις μου είναι sold out. Το σημαντικό είναι να αφήνουμε καλές εντυπώσεις και να περνάμε όμορφα.

Ήβη Αδάμου

Έχεις εντοπίσει κάποιες διαφορές στον τρόπο διασκέδασης των Ελλήνων και των ανθρώπων στις χώρες που έχεις εμφανιστεί; 

Νομίζω έχουμε πολλά κοινά χαρακτηριστικά. Παίρνουν στοιχεία από εμάς και εμείς από αυτούς. Πολλά τραγούδια έχουν γίνει από ελληνικά - τούρκικα και το αντίστροφο. Στον τρόπο διασκέδασης είμαστε πολύ κοντά. Τους αρέσει αυτό το είδος διασκέδασης και το χαίρονται πάρα πολύ. Δείχνουν και απίστευτο σεβασμό στον καλλιτέχνη, οπότε δεν μπορώ να πω ότι υπάρχουν πολλές διαφορές. Εκεί απλώς δεν έχουν τα νυχτερινά κέντρα που έχουμε στην Ελλάδα. Είναι περισσότεροι χώροι δεξιώσεων που τους προσαρμόζουν για να γίνει μια συναυλία. Οπότε θεωρώ ότι ο ενθουσιασμός τους είναι διπλός, γιατί δεν το έχουν τόσο εύκολο όπως εμείς.

Τώρα το καλοκαίρι τι είναι αυτό που ετοιμάζεις επαγγελματικά; 

Ήδη έχουν κλείσει σχεδόν 12 συναυλίες στην Τουρκία και έχουμε αρκετές συναυλίες στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Ανυπομονώ γι’ αυτό το καλοκαίρι γιατί θεωρώ ότι θα είναι πολύ όμορφο και εύχομαι να είναι για όλους. Επίσης έρχεται συνεργασία με Τούρκο καλλιτέχνη, τον Berkay. Ήδη έχουμε γράψει το τραγούδι και έχουμε κάνει και την πρώτη μας φωτογράφιση. Θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβρη και είναι κάτι για το οποίο είμαι πολύ ενθουσιασμένη και ελπίζω να αρέσει και στο κοινό της Ελλάδας και της Τουρκίας. Το τραγούδι θα είναι ελληνικά και στα τούρκικα.

Πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε και το νέο σου τραγούδι με τον τίτλο "Είπες", το οποίο έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο. Έχεις άγχος κάθε φορά που θα κυκλοφορήσεις ένα κομμάτι σου για το ποια θα είναι η ανταπόκριση που θα έχει; 

Υπάρχει μέχρι ένα σημείο ένα μικρό άγχος, αλλά συνήθως πάω με βάση το ένστικτό μου και πιο πάνω βάζω την αγάπη μου για το τραγούδι. Πάντα με τον Μιχάλη προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο και να κάνουμε τραγούδια που να έχουν να πουν κάτι. Να μπορεί ο άλλος να ταυτιστεί με τον στίχο. Σίγουρα μας ευχαριστεί να πηγαίνουν καλά τα τραγούδια και σίγουρα όταν συμβαίνει, χαιρόμαστε πάρα πολύ. Όμως, δεν σημαίνει ότι αν δεν πάει καλά ένα τραγούδι, δεν θα συνεχίσεις την προσπάθειά σου. Αυτό δεν το λέω μόνο για μένα, αλλά και για τα νέα παιδιά που προσπαθούν πολύ. Είμαστε σε δύσκολες εποχες. Η μουσική είναι ένας τρόπος έκφρασης για όλους μας και πάντα πρέπει να έχουμε γνώμονα το όμορφο τραγούδι, με τον ωραίο στίχο και από εκεί και πέρα αν το αγαπήσει ο κόσμος είναι θετικό, αλλά δεν το βάζουμε ποτέ κάτω.

Στο τραγούδι "Είπες" υπάρχει και μια λέξη, η οποία σχολιάστηκε ιδιαίτερα στα social media….

Εγώ δεν νιώθω ότι είπα κάποια λέξη που είναι "βρισιά". Σε καμία περίπτωση. Ο Μιχάλης δεν είναι τέτοιος άνθρωπος να γράφει τέτοιους στίχους, αλλά ούτε κι εγώ να τους τραγουδάω. Δεν έχουμε δώσει τέτοια εντύπωση ποτέ. Τώρα εξηγούμε τα αυτονόητα. Το "πίπ@ς" πιο πολύ είναι λογοπαίγνιο γι’ αυτά που ακούμε καθημερινά και δεν ισχύουν και είναι ψέματα. Αυτό το συναντάμε όλοι στην καθημερινότητά μας και γι’ αυτό πιστεύω ότι έχει τέτοια επιτυχία το τραγούδι. Από τα μηνύματα που λαμβάνω, και ιδιαίτερα από γυναίκες, έχουν ταυτιστεί με αυτό. Δεν είναι τυχαίο. Η λέξη αυτή σε καμία περίπτωση δεν πάει σε κάτι άλλο από αυτό. Την χρησιμοποιούμαι στην καθημερινότητά μας και δεν είναι "κακή λέξη". Όταν κυκλοφόρησε το τραγούδι, θεώρησα αυτονόητο ότι ο κόσμος θα το καταλάβει με ποια έννοια το λέμε. Το ότι σχολιάζετε, είναι μέσα στο παιχνίδι της μουσικής και θα συμβεί αυτό. Νομίζω το έχω συνηθίσει γιατί είναι στη δουλειά μας και δεν μπορούμε να λαμβάνουμε μόνο τα καλά σχόλια. Δίνω σεβασμό και στα αρνητικά. Αγάπη μόνο (Γέλια).

Πλέον είσαι συνηθισμένη στις αρνητικές κριτικές που μπορεί να υπάρξουν για σένα;

Σίγουρα και μετράει πολύ η εμπειρία και τα χρόνια. Όταν ξεκίνησα στα 16, μου το έλεγαν αυτό. Έχουμε άλλα μυαλά στα 16, στα 26 και άλλα σήμερα που μιλάμε. Έχω περάσει από διάφορες φάσεις για κάτι που θα ειπωθεί ή όχι. Έχω προσπαθήσει και έχω διαχειριστεί την καριέρα μου στη μουσική έτσι ώστε να μην χρειαστεί κάποιος να σχολιάσει κάτι με φθόνο και αρνητικότητα. Θέλω πάντα να κρατάω στη δουλειά ένα επίπεδο όμορφο, όπως κάνω και στην προσωπική μου ζωή. Οπότε θεωρώ ότι δεν έχω τραβήξει τα βλέμματα για κάτι αρνητικό. Πάντα όμως, υπάρχουν και θα υπάρχουν τα αρνητικά σχόλια. Θα υπάρχουν και οι δύο πλευρές και έχω μάθει να τις διαχειρίζομαι και να είμαι ψύχραιμη.

Ήβη Αδάμου

Την αναγνωσιμότητα πώς την διαχειρίστηκες; Ξεκίνησες σ’ αυτόν τον χώρο αρκετά μικρή, καθώς πήρε μέρος σε ένα μουσικό παιχνίδι….

Στην αρχή μου φάνηκε πολύ περίεργο. Είχε βγει από ένα προστατευμένο περιβάλλον, που ήταν το παιχνίδι αυτό, και δεν είχα αντιληφθεί τι γίνεται. Μου ήταν απότομο. Ξαφνικά με αναγνώριζαν και μου μιλούσαν. Προσπαθούσα να το διαχειριστώ όσο πιο όμορφα γίνεται και να είμαι διακριτική. Δεν μπορώ να σου πω ότι δεν χαίρομαι με την αγάπη που μου έχει δείξει ο κόσμος. Χαίρομαι και τον σέβομαι. Προσπαθώ να είμαι κοντά στον κόσμο όσο πιο πολύ μπορώ. Θεωρώ όσο πιο απλός είσαι, τόσο πιο όμορφα κυλάει το πράγμα. Υπάρχουν και στιγμές που θα ήθελες να είναι πιο ιδιωτικές. Κυρίως όταν είμαι με το παιδί μου, αλλά νομίζω μέχρι ένα σημείο το σέβεται ο κόσμος και το αντιλαμβάνεται. 

Θα δοκίμαζες έναν διαφορετικό ρόλο σε ένα τέτοιο παιχνίδι; Να βρεθείς σε μια κριτική επιτροπή για παράδειγμα….

Θα μπορούσα κάποια στιγμή να πάρω μια τέτοια θέση, από τη στιγμή που έχω περάσει και από την απέναντι πλευρά και ξέρω πολύ καλά τη θέση ενός διαγωνιζόμενου και τι μπορεί να σκέφτεται εκείνη τη στιγμή. Υπάρχω στον χώρο περίπου 15 χρόνια και σίγουρα η εμπειρία μου και όσα έχω ζήσει μέχρι σήμερα, μπορούν να δώσουν κάτι σε αυτά τα νέα παιδιά. Αν μου γινόταν η πρόταση θα μπορούσα να το υποστηρίξω.

Σου έχει γίνει γενικά κάποια τηλεοπτική πρόταση; 

Μου έχουν γίνει για κάποια πράγματα, τα οποία θεώρησα ότι δεν μπορώ να τα υποστηρίξω και δεν είναι του στυλ μου. Οπότε δεν προχώρησε. Γενικότερα είμαι επιλεκτική στο τι θα κάνω και με τη μουσική. Αυτό θέλει προσοχή γιατί η τηλεόραση είναι κάτι που έχει τις επικινδυνότητές του και θα έρθει όταν είναι η κατάλληλη στιγμή. Όλα στον χρόνο τους.  

Ήβη Αδάμου

Τι είναι αυτό που κάνουν τα τραγούδια του Μιχάλη να ξεχωρίζουν και να σου αρέσουν; 

Με αγγίζουν! Έχει έναν μοναδικό τρόπο να γράφει και θεωρώ ότι η πένα του είναι δυνατή. Στα 20 χρόνια πορείας του το έχει δείξει. Είναι από τα συγκροτήματα που έχουν αντέξει τόσα χρόνια, οπότε το να είναι τόσο διαχρονικά τα τραγούδια του δεν είναι τυχαίο. Αυτό από κάπου πηγάζει. Είναι από τον ρυθμό; είναι από τον δυνατό στίχο; είναι ότι αγγίζει τον κόσμο γιατί είναι ένας στίχος που μπορεί άμεσα κάποιος να καταλάβει τι θέλει να πει και να ταυτιστεί με αυτό; είναι ότι μπορείς να το αφιερώσεις και να το χορέψεις στον γάμο σου; Σίγουρα χαρίζουν μοναδικές στιγμές τα τραγούδια του και σε μένα και στον κόσμο που τα ακούει. 

Όσον αφορά το κομμάτι της Eurovision, πώς σου φάνηκαν οι φετινές συμμετοχές της Ελλάδας και της Κύπρου; 

Και οι δύο ήταν πολύ καλές και έδωσαν το στίγμα τους. Είχαν δυναμισμό και νομίζω και η Ελλάδα και η Κύπρος φέτος πήγαν πολύ καλά, άσχετα με τις θέσεις. Η Eurovision είναι ένα απρόβλεπτο πράγμα και εκεί που περιμένεις ότι κάτι θα πάει πολύ καλά, δεν πάει. Στο τέλος της ημέρας δεν έχει σημασία αυτό. Το λέω κι εγώ με το “la la love” που δεν είχα πάρει την καλύτερη θέση, αλλά το τραγούδι συνεχίζει και ακούγεται μετά από τόσα χρόνια. Είναι ένα από τα τραγούδια που αγάπησαν οι Εurofans. Η θέση δεν έχει σχέση, ο κόσμος μετράει πόσο θα αγαπήσει το τραγούδι σου. Η φετινή Eurovision ήταν δυνατή, είχε πολύ ωραία τραγούδια και ωραίες εμφανίσεις στη σκηνή.

Θα ήθελες να πας ξανά στον διαγωνισμό αν σου γινόταν πρόταση και από τις δύο χώρες; 

Μου έχει γίνει πρόταση 1-2 φορές, αλλά δεν ήμουν έτοιμη να το κάνω. Θα ήθελα να ξαναπάω η αλήθεια είναι. Μου άρεσε όλη αυτή η εμπειρία και ήταν κάτι διαφορετικό και ιδιαίτερο. Γνωρίζεις καινούργια άτομα, βλέπεις πώς δουλεύουν τόσοι άνθρωποι, βγαίνεις εκτός συνόρων και γενικά έχει πολλά θετικά. Εγώ θα πήγαινα με ιδανικές συνθήκες. Με ένα καταπληκτικό τραγούδι που να πιστεύουμε ότι θα το αγαπήσει όλη η Ευρώπη και όχι μόνο η Ελλάδα και η Κύπρος. Πρέπει να είναι ένα τραγούδι που να ταυτιστεί όλη η Ευρώπη με τον ήχο και τον στίχο.

Ήβη Αδάμου

Η 18χρονη τότε Ήβη πώς βίωσε όλη αυτή την εμπειρία; Τι θυμάσαι από εκείνη την περίοδο; 

Η αλήθεια είναι ότι ήμουν μικρή και αυτό που θυμάμαι ήταν ο ενθουσιασμός που είχα όλη την ώρα. Τώρα θα πήγαινα με διαφορετικά μυαλά και θα ήμουν πιο συγκεντρωμένη και σίγουρα πιο αγχωμένη. Τότε ήμουν χαλαρή και ενθουσιασμένη. Το χάρηκα πάρα πολύ και είχα δουλέψει πολύ σκληρά εκείνους τους έξι μήνες. Σήμερα που μιλάμε νιώθω πολύ περήφανη για το αποτέλεσμα που βγάλαμε τότε. Χαίρομαι πιο πολύ για τις συναυλίες που έκανα τότε, που ήταν πάρα πολλές και ήταν απίστευτες εμπειρίες. Καταλαβαίνω ότι μεγαλώνοντας αποκτούμε περισσότερα άγχη.

Είσαι μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα. Ακολουθείς κάποιο πρόγραμμα διατροφής ή γυμναστικής στην καθημερινότητά σου; 

Όλα αυτά που είπες, τα κάνω. Κάνω τρία είδη γυμναστικής. Πιλάτες, δυναμική και τρέξιμο. Με πολλή προσπάθεια και κόπο. Γενικότερα στη ζωή μας αν δεν προσπαθούμε για την εξέλιξή μας, δεν μπορούν να γίνουν μόνα τους τα πράγματα. Πάντα ξεκλέβω χρόνο να κάνω κι’ αυτό γιατί είναι σημαντικό και για την ψυχική μας υγεία. Πέρα από την αισθητική, έχει να κάνει και με την ψυχή μας. Εμένα μου κάνει πολύ καλό. Θεωρώ ότι με αποσυμφορεί από το πολύ άγχος, μου δίνει μια ευεξία, μου δίνει μια ώθηση στην ημέρα και όταν είμαι κουρασμένη με βοηθάει. Είναι και θέμα υγείας πια. Ευτυχώς που πλέον μπορούμε να ενημερωνόμαστε για τα θέματα υγείας και το πόσο σημαντική είναι η διατροφή και η γυμναστική. Πάντα θα κάνω και τις μικροατασταλίες μου, αλλά σε λογικά πλαίσια.

Ήβη Αδάμου

Ανάμεσα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχεις, βρίσκεις χρόνο για την Ήβη;

Δυσκολεύομαι, γιατί όπως ξέρεις είμαι πρώτα από όλα μαμά, μετά είμαι επαγγελματίας τραγουδίστρια, είμαι σύζυγος, θέλω να είμαι καλή φίλη, καλή θεία, καλή κόρη και προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ σε όλα τα επίπεδα. Έτσι ο χρόνος για τον εαυτό μου είναι ελάχιστος. Ωστόσο, στον χρόνο για τον εαυτό μου θα βάλω την γυμναστική, να βάλω να ακούσω ένα τραγούδι που μου αρέσει και να κάνω βόλτες με τον άντρα μου και την κόρη μου, που είναι από τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή μου. Επίσης μου λείπει πάρα πολύ ο καλός ύπνος.

Ως μαμά πως θα σε χαρακτήριζες;

Θεωρώ ότι είμαι στοργική και αυστηρή. Θέλω να έχει καλές βάσεις το παιδί μου γιατί μεγαλώνουμε παιδιά σε έναν σκληρό κόσμο. Θέλω να είναι ανεξάρτητη και δυναμική όταν θα χρειαστεί μόνη της να αντιμετωπίσει καταστάσεις. Δεν θα είμαστε πάντα εμείς μαζί της. Θα με έλεγα και δοτική πάρα πολύ.

Ήβη Αδάμου

Ποιο είναι το μεγαλύτερο σου άγχος για το μέλλον της κόρης σου; 

Με αγχώνει σε τι περιβάλλον θα μεγαλώσουμε τα παιδιά μας και πώς θα εξελιχθεί αυτός ο κόσμος και αυτό το περιβάλλον. Αλλάζουν τα πράγματα συνέχεια και δεν ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Προσπαθείς να δώσεις μια βάση γ’ αυτά που πιστεύεις ότι θα έρθουν, αλλά επί της ουσίας δεν ξέρεις τι θα έρθει. Εγώ προσπαθώ να την κάνω έναν άνθρωπο ανεξάρτητο και να έχει τις δικές της απόψεις και να λέει αυτό που νιώθει και θέλει. Να είναι ευγενής και δυναμική. Με φοβίζει για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα και όσο μεγαλώνει αν θα μπορώ να της πω την κατάλληλη στιγμή, τα κατάλληλα λόγια για να τη βοηθήσω. Το πιο δύσκολο σε εμάς τους γονείς είναι να βρεις τις κατάλληλες λέξεις και τον κατάλληλο χρόνο για να εξηγήσεις κάτι και να βοηθήσεις το παιδί.

Ακούει τα τραγούδια σας ή σας έχει δει σε κάποια εμφάνισή σας; 

Φυσικά και τα ακούει και τις αρέσουν πάρα πολύ. Χορεύει και το χαίρεται. Δεν ξέρω αν έχει καταλάβει εντελώς αυτό που κάνουμε και έχει τις απορίες της. Ευτυχώς είναι ένα δυνατό παιδί και όταν χρειαστεί να λείψω κάποιες μέρες το αντιλαμβάνεται. Αυτό το χτίσαμε μαζί με τα χρόνια.

Το διπλό όνομα που της δώσατε πώς προέκυψε; 

Το Ανατολή είναι της  μαμάς του Μιχάλη και το θεωρώ πολύ όμορφο και ιδιαίτερο όνομα. Πραγματικά είναι η ανατολή στη ζωή μας. Το Νεφέλη είναι ένα όνομα που άρεσε σε μένα.

Ήβη Αδάμου

Η ζωή στην Αλεξανδρούπολη για εσένα πώς είναι; 

Είναι πιο απλή, πιο ήρεμη. Είναι ένα ήρεμο περιβάλλον που μου δίνει μια ανάσα. Είναι σαν να αφήνω όλα τα προβλήματα και τις δουλειές στην Αθήνα και όταν φτάνει το αεροπλάνο στην Αλεξανδρούπολη, έχω άλλη διάθεση και μπαίνω σε έναν διαφορετικό ρόλο. Προσπαθώ να το διαχωρίζω, γιατί δεν θέλω τα προβλήματα της δουλειάς να υπάρχουν στο σπίτι. Μου αρέσει και χαίρομαι που μεγαλώνουμε το παιδί μας εδώ.

Δεν είναι δύσκολο να μοιράζεσαι τη ζωή σου μεταξύ Αθήνας και Αλεξανδρούπολης; 

Φυσικά είναι με όλα αυτά τα ταξίδια που κάνω. Δεν είναι μόνο η Αθήνα. Δεν θα σου πω ότι είναι εύκολο, αλλά ούτε ότι το μετάνιωσα κιόλας. Είναι για κάτι που είμαι σίγουρη. Συζητάμε πολλές φορές με τον Μιχάλη ότι ήταν η σοφότερη κίνηση που κάναμε όταν την κάναμε. 

Τι είναι αυτό που θαυμάζεις στον Μιχάλη; Πώς είναι ως μπαμπάς; 

Τον θαυμάζω για πάρα πολλά πράγματα, πέρα από το μουσικό κομμάτι. Είναι ένας καταπληκτικός μπαμπάς που έχει άμεση σχέση με την κόρη του και περνάει πολύ ποιοτικό χρόνο μαζί της. Είναι πολύ βασικό αυτό, γιατί οι ζωές μας έχουν γρήγορους ρυθμούς. Έχουν απίστευτη σχέση και ζει την κάθε στιγμή μαζί της. Σχέση τεράστιας αγάπης και το κέρδισε με το σπαθί του. Είναι δοτικός, βοηθάει όπου μπορεί και όπως μπορεί και είναι δίπλα της σε οτιδήποτε. Της δίνει τις καλύτερες συμβουλές και προς το παρόν είναι από τους πολύ επιτυχημένους μπαμπάδες και του δίνω όλα μου τα συγχαρητήρια.

Ήβη Αδάμου

Πώς είναι η συμβίωση δύο καλλιτεχνών στο ίδιο σπίτι; 

Στο σπίτι προσπαθούμε να μην τα συζητάμε πολύ αυτά. Πάντα συζητάμε πολύ και η επικοινωνία και ο διάλογος πάντα στις ανθρώπινες σχέσεις είναι το νούμερο ένα. Πέρα από τον σεβασμό και την αμοιβαία εκτίμηση. Εμείς έχουμε βρει τον τρόπο να το ισορροπούμαι. 

Μετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας, υπάρχει κάτι για το οποίο διαφωνείτε πάντα;

Μικροδιαφωνίες θα υπάρχουν πάντα, αλλά μέχρι εκεί. Δεν μπορώ να πω ότι έχουμε έρθει ποτέ σε μεγάλη αντιπαράθεση.

Υπάρχει ζήλεια μεταξύ σας;

Να σου πω κάτι; Αν δεν υπάρχει και η ζήλεια για να υπάρχει λίγο η “φλόγα”, είναι σαν να μην ενδιαφέρεται ο ένας για τον άλλον. Υπάρχει σε λογικά πλαίσια και από τις δύο πλευρές για το όμορφο της κατάστασης. Υπάρχει εμπιστοσύνη.

Θα θέλατε να μεγαλώσετε την οικογένειά σας; Υπάρχει σαν σκέψη;

Θα θέλαμε πάρα πολύ. Κάποια στιγμή θα ήθελα ένα δεύτερο παιδάκι. Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή και το δώσει ο Θεός θα γίνει. Είναι έτσι οι ρυθμοί της ζωή μας και δεν ξέρω πότε θα γίνει ακριβώς (γέλια).

Ήβη Αδάμου

Πιστεύεις θα είναι διαφορετικά να αποκτήσεις ένα παιδί σε αυτή τη φάση της ζωής σου; Σε ρωτάω γιατί έγινες αρκετά μικρή μαμά… 

Πάντα ήμουν σχετικά ώριμη, οπότε θεωρώ για την ηλικία μου όπου είχα παιδί και δούλευα ταυτόχρονα, τα κατάφερα πολύ καλά και νομίζω αν νιώθω για κάτι περήφανη είναι αυτό. Είναι όλα πολύ καινούργια όταν γίνεσαι μαμά, είναι σαν να ξεκινάει η ζωή σου από το μηδέν και πρέπει να βρεις τις ισορροπίες σου και να διαχειριστείς το καινούργιο. Αν γινόμουν τώρα μαμά, θα μου ήταν όλα πιο οικεία και θα τα γνώριζα ξανά αυτά από το μηδέν. Το έχω ζήσει ήδη μια φορά, οπότε στη δεύτερη θα είναι πιο εύκολο. Από εκεί και πέρα όσο ωριμάζεις και μεγαλώνεις, έχει άλλη διαχείριση.

Ένας γάμος είναι στα πλάνα σας;

Όχι, δεν θα το έλεγα.  Δεν είναι ότι δεν θέλουμε να παντρευτούμε ή ότι είμαστε κατά του γάμου, απλά νομίζω με τον τρόπο που ζούμε και πώς φερόμαστε ο ένας στον άλλον στα μάτια του Θεού είναι σαν να είμαστε παντρεμένοι. Δεν αλλάζει κάτι στο να βάλω δαχτυλίδι. Εγώ θέλω να είμαστε καλά, ενωμένοι και ευτυχισμένοι. Δεν είναι κάτι που συζητάμε κάθε μέρα, ούτε μας προβληματίζει. Αν γίνει κάποια στιγμή, καλώς.

Κλείνοντας, ήταν δύσκολη η απόφαση να φύγεις από την Κύπρο και να κυνηγήσεις τα όνειρά σου, έχοντας μακριά την οικογένειά σου;

Είναι και θα είναι δύσκολο που λείπω από την οικογένειά μου. Μου λείπουν πάρα πολύ γιατί δεν τους ζω καθημερινά. Σίγουρα και σε αυτούς λείπω, αλλά έχω τόσο δυνατή σχέση και με τις αδελφές μου που δεν αλλάζει κάτι. Μακάρι να μπορούσαν να είναι εδώ μαζί μου. Τα έφερε έτσι η ζωή και σκέφτομαι να είναι καλά. Εστιάζω στην ουσία του πράγματος.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)