Exclusive

29 Μαΐου 2024 15:20

Ο Νίκος Απέργης αποκλειστικά στο FTHIS: Η εξομολόγηση για τον γιο του και το ενδεχόμενο να μεγαλώσει η οικογένειά του

Ο Νίκος Απέργης αποκλειστικά στο FTHIS: Η εξομολόγηση για τον γιο του και το ενδεχόμενο να μεγαλώσει η οικογένειά του

-

Από τον Μάριο Κωνσταντόπουλο

Ο Νίκος Απέργης με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεων του σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, μίλησε αποκλειστικά στο FTHIS.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Θοδωρή Φέρρη, με τον οποίο μοιράζεται μαζί του τη σκηνή, στη Eurovision και στη Μαρίνα Σάττι.

Ακόμη, ο Νίκος Απέργης είπε για τον γιο του και απάντησε στο ενδεχόμενο να μεγαλώσει την οικογένειά του.

Όσα είπε ο Νίκος Απέργης στο FTHIS

Ξεκινήσατε εμφανίσεις με τον Θοδωρή Φέρρη στο Posidonio. Πες μας για τη συνεργασία σου αυτή…

Χαίρομαι πολύ που γίνεται αυτή η συνεργασία γιατί ο Θοδωρής είναι πολύ φίλος μου. Τον γνωρίζω 20 χρόνια. Από τότε που μοιραζόμασταν μαζί τα όνειρά μας και τους στόχους μας. Χαίρομαι που τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει πολύ ψηλά και του αξίζει γιατί έχει ρίξει πολλή δουλειά σε όλη αυτή την πορεία και νομίζω ότι έχει δικαιωθεί.

Άρα είναι πιο εύκολο να συνεργάζεσαι με έναν φίλο σου…

Είναι και εύκολο και δύσκολο. Είναι εύκολο γιατί έχεις μια οικειότητα να πεις “έλα ρε συ πάμε να κάνουμε αυτό” ή “γιατί το κάνεις αυτό;”. Από την άλλη, αν δεν υπάρχει οικειότητα είναι πιο δύσκολο να το πεις αυτό και να κοντραριστείς αν δεν σου αρέσει κάτι. Δόξα τω Θεώ με τον Θοδωρή θα έλεγα ότι ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Δεν έχουν υπάρξει τέτοια θέματα.

Νίκος Απέργης

Τη φετινή σεζόν δεν έχεις σταματήσει καθόλου. Μόλις ολοκλήρωσες τις εμφανίσεις σου στα βόρεια προάστια ξεκίνησες αμέσως εδώ παραλιακά…

Άστα να πάνε. Κάθε χρόνο λέω στη γυναίκα μου ότι “του χρόνου τον Μάιο μέχρι τον Ιούλιο που θα κάνω συναυλίες θα πάμε 1,5 μήνα διακοπές”. Πάντα κάτι γίνεται όμως και το πάω non stop. Αυτό είναι καλό εννοείται για τη δουλειά, αλλά από την άλλη χρειάζονται και οι διακοπές.

Ετοιμάζεις και καινούργιο τραγούδι…

Ναι! Θα κυκλοφορήσει από την Panic Records και θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Πριν από λίγο διάστημα είχαμε τη Eurovision. Πώς σου φάνηκε εσένα η Μαρίνα Σάττι και η συμμετοχή της Ελλάδας;

Μου άρεσε πάρα πολύ. Τη Μαρίνα Σάττι την εκτιμώ πάρα πολύ καλλιτεχνικά. Το τραγούδι ήταν κάτι πολύ πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα. Θα το χαρακτήριζα εθιστικό. Μπορεί στην αρχή να είπες “τι είναι αυτό;”, ακούγοντάς το γίνεται εθιστικό. Τουλάχιστον σε μένα έτσι λειτούργησε, όπως και στον γιο μου. Είχα την προσδοκία ότι θα πάει καλύτερα, αλλά όλα καλά.

Του άρεσε του γιου σου το “Ζάρι”;

Ναι! Είναι από τα αγαπημένα του.

Νίκος Απέργης

Εσύ θα πήγαινες σε έναν τέτοιο μουσικό διαγωνισμό;

Δεν θα πήγαινα εγώ στη Eurovision. Θεωρώ ότι δεν μου ταιριάζει καθόλου και ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι καλλιτέχνες στην Ελλάδα που θα το έκαναν πολύ καλύτερα.

Είσαι ένας άνθρωπος που ξεκίνησε από ένα μουσικό talent show. Τώρα που το έχεις βιώσει όλο αυτό το κομμάτι, αν ξεκίναγες αυτή τη στιγμή την καριέρα σου, θα πήγαινες;

Εννοείται! Εγώ πιστεύω ότι οτιδήποτε σου δίνει την ευκαιρία να δείξεις αυτό που είσαι καλλιτεχνικά, καλό είναι να το κάνεις. Όταν υπάρχει αξιοπρέπεια θεωρώ ότι είμαι θετικός σε όλα.

Αν σου γινόταν πρόταση για κριτική επιτροπή; Θα πήγαινες;

Βεβαίως! Θα ήθελα να δώσω συμβουλές σε παιδιά που ξεκινούν τώρα. Αυτό το κάνω και μέσα από τα social media. Πολλά παιδιά 17-18-19 χρονών με ρωτάνε πράγματα και δίνω συμβουλές. Μου αρέσει αυτό.

Τι κάνει ο Νίκος Απέργης στην καθημερινότητά του με τόσο φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα;

Η αλήθεια είναι ότι είναι πιεσμένη η καθημερινότητά μου από πλευράς χρόνου, αλλά φροντίζω να τα μοιράσω έτσι ώστε να μην αφήσω τίποτα παραπονεμένο. Τώρα που είχαμε τις πρόβες για το μαγαζί δεν είδα καθόλου την οικογένειά μου. Αυτό όμως είναι για λίγες ημέρες και τώρα θα αφοσιωθώ περισσότερο σε εκείνη. Πάντα τα εξισορροπείς έτσι, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα σε κανένα από τα δύο.

Πώς είσαι ως μπαμπάς;

Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Είμαι πολύ καλά με τον γιο μου και τη σύζυγό μου.

Ακούει τραγούδια σου στο σπίτι;

Εννοείται και τα ζητάει ο ίδιος.

Πώς αντιδράει;

Του αρέσει πάρα πολύ και ζητάει να δει και τα video clip. Ζητάει πολύ το “Γελάς” που είχα βγάλει πέρυσι το καλοκαίρι.

Αν σου έλεγε στο μέλλον ότι θα γίνει τραγουδιστής τί θα έλεγες;

Θα ήθελα να ακολουθήσει ό,τι θέλει αυτός. Αν θέλει να γίνει τραγουδιστής, να γίνει τραγουδιστής. Θα τον βοηθήσω όσο μπορώ με κάποιες γνωριμίες που έχω και θα του δώσω κάποιες συμβουλές.

Νίκος Απέργης

Σκέψεις να μεγαλώσει η οικογένειά σας υπάρχουν;

Εννοείται ότι υπάρχουν πάντα αυτές οι σκέψεις. Ελπίζω να μας αξιώσει ο Θεός να μεγαλώσει η οικογένειά μας.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)