Κοινωνία
Ηράκλειο: Αυτοκίνητο χτύπησε μαθήτρια έξω από σχολείο
Η 14χρονη μεταφέρθηκε από τον οδηγό στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Άκουσε το άρθρο
Αναστάτωση προκλήθηκε χθες το πρωί, Δευτέρα (12/01), έξω από το Πρότυπο Γυμνάσιο Ηρακλείου, όταν ένα αυτοκίνητο χτύπησε ελαφρά μία 14χρονη μαθήτρια.
Η κοπέλα, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο από τον οδηγό, για προληπτικούς λόγους και επέστρεψε στο σπίτι της την ίδια μέρα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το σχολείο έχει επανειλημμένα ζητήσει μέτρα για την ασφαλή διέλευση των μαθητών, τόσο οριζόντια όσο και κάθετη σήμανση, προκειμένου να μειωθεί ο κίνδυνος ατυχημάτων, σε ένα σημείο όπου παρατηρείται η ανάπτυξη πολύ υψηλών ταχυτήτων από τους οδηγούς.
Στο πλαίσιο αυτό έχει ήδη τοποθετηθεί νέα διάβαση πιο κοντά στην είσοδο του σχολείου. Ωστόσο, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το σχολείο ζητά επίσης την εγκατάσταση προειδοποιητικών πινακίδων, καθώς και ασφαλές πεζοδρόμιο.
Στο σημείο έσπευσε η Τροχαία, η οποία κατέγραψε το περιστατικό.
Πηγή: neakriti.gr
Χωρίς ταξί σήμερα και αύριο στην Αττική - 48ωρη απεργία από το ΣΑΤΑ
Αγρότες μπλόκου Νίκαιας: "Όχι" στη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Τραμπ: Έξτρα δασμοί 25% σε κάθε χώρα που έχει δοσοληψίες με το Ιράν
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!


